support icon

VoIP | Veelzijdige en moderne zakelijke telefonie

VoIP (Voice over IP) is een flexibele, moderne en veelzijdige telefonie-oplossing. Het is voordelig, maar ook betrouwbaar en veilig. Alle telefonie gaat via een internetverbinding. De kwaliteit van de spraak is hoog, het geluid is helder en goed verstaanbaar. Bellen met VoIP heeft talloze voordelen. Hieronder hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Thuiswerken en toch zakelijk bereikbaar

Je kunt eenvoudig thuiswerken en toch via je zakelijke nummer bereikbaar zijn. Overal waar je een internetverbinding hebt kun je bellen zoals op kantoor. Inkomende en uitgaande oproepen kunnen gewoon via het zakelijke nummer worden gedaan.

Voicemail naar je e-mail laten versturen

Mis je een oproep, of kun je de telefoon even niet beantwoorden? Je kunt VoIP zo instellen dat er een voicemailbericht kan worden ingesproken en dat deze wordt verstuurd naar je e-mailadres.

VoIP behoeft minimale bekabeling

De computer en VoIP-telefoon kunnen op één netwerkaansluiting worden aangesloten. Hierdoor kun je volstaan met minimale bekabeling. Je kunt er zelfs voor kiezen om alleen te bellen via je computer, met behulp van een headset.

Sluitingstijden en doorschakelen

Je kunt eenvoudig instellen dat binnen een bepaald tijdvak het zakelijke nummer wordt doorgeschakeld naar je mobiele nummer. Ook kun je eenvoudig de openingstijden instellen binnen je VoIP-platform.

Onbeperkt aantal lijnen/gesprekken

Mits je internetaansluiting dit toelaat, kun je een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk voeren.

Internet- of stroomstoring? Toch bereikbaar.

Bij uitval van het internet of een stroomonderbreking is het mogelijk het zakelijke nummer door te laten verbinden naar een mobiele telefoon. Zo ben je altijd bereikbaar.

De vele mogelijkheden en functionaliteiten van VoIP

De mogelijkheden met telefonie via het internet zijn eindeloos. Alle functionaliteiten zijn eenvoudig te beheren en naar wens aan te passen. Denk aan: een wachtrij, openingstijden instellen, gesprekken opnemen, koppeling met een CRM-pakket.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over VoIP zakelijke telefonie? Neem gerust contact op middels onderstaande button. We geven je graag vrijblijvend advies.

 

Meer weten over VoIP?

Ook professionele en veelzijdige telefonie? De bereikbaarheid van je bedrijf optimaliseren met behulp van de talloze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ik wil meer informatie

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric