IT-monitoring

Voor een stabiele stabiele IT omgeving
Online Diensten - Microsoft 365

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Een stabiele IT-omgeving is van groot belang voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Storingen in het systeem komen altijd op het verkeerde moment en gaan ten koste van omzet en klanttevredenheid.

Monitoringssystemen scannen 24/7

Om dergelijke problemen voor te zijn, staan we bij Office IT klaar met 24/7 IT-monitoring. Dankzij ons eigen monitoringssysteem worden storingen direct opgemerkt, zodat ze vrijwel meteen opgelost kunnen worden. Ontdek hier hoe we jou kunnen ondersteunen met de monitoring van jouw IT-omgeving.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Combineer met IT-beheer

Wat onze specialisten doen bij IT-monitoring

Wil je continu op de hoogte zijn van de stand van zaken binnen de IT-omgeving van jouw bedrijf? Door monitoring is het mogelijk om snel te reageren op onverhoopte storingen en problemen. Bij Office IT leveren we monitoringsdiensten die jouw bedrijf op maat ondersteunen, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Dat betekent dat je ongeacht de grootte van jouw organisatie gebruikmaakt van 24/7 IT-monitoring. Naar wens kun je de monitoring aanvullen met IT-beheer zodat ook de beveiliging en het onderhoud door onze specialisten wordt uitgevoerd.

Hoe de monitoring er doorgaans uitziet, illustreren we graag met een praktijkvoorbeeld. Wanneer wij bijvoorbeeld de schijfruimte van jouw server monitoren en deze dreigt vol tel lopen, dan ontvangen we in ons monitoringssysteem een alarmmelding. We controleren de schijf, de prestaties en de temperatuur. In overleg kunnen we de schijf opschonen of voor extra ruimte zorgen. Dit alles vindt meestal op afstand en op de achtergrond plaats. Jij kunt ondertussen gewoon verder werken.

Business Basic Microsoft 365
Business Standard - MS 365

Oplossingsgerichte monitoring

Waarom kiezen voor monitoring?

Laat je de IT-monitoring over aan onze specialisten, dan kun je rekenen op een continue, nauwlettende en oplossingsgerichte monitoring. Het biedt voordelen voor jouw bedrijf, doordat je voortdurend op de hoogte bent van de stand van zaken binnen de IT-omgeving:

  • Een verzekerde continuïteit van jouw organisatie. De IT-systemen zijn voortdurend in perfecte staat.
  • Inzicht in jouw IT-systeem via rapportages van uitgevoerde taken en prestaties van het netwerk.
  • Proactieve bewaking die dreigende storingen en uitval voorkomt

Wij werken voor

Profiteer van de voordelen​

IT-monitoring door Office IT

Praktische ICT voor het MKB!

Met IT-monitoring ben je 24/7 op de hoogte van de situatie binnen jouw IT-omgeving en kun je tijdig reageren op dreigende storingen. Onze specialisten helpen je hier graag bij.

Office IT Bedrijfswagen
Netwerkbeheer
Placeholder

Kies ook voor IT monitoring van Office IT

Heb je vragen over IT-monitoring of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen

IT-monitoring

Profiteer van de voordelen en maak gebruik van onze expertise. Meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord met advies op maat.

MEER INFORMATIE ->