Zakelijke mobiele telefonie

Optimale bereikbaarheid voor MKB-bedrijven

Zakelijke mobiele telefonie

Optimale bereikbaarheid voor MKB-bedrijven

Tegenwoordig wordt er veel flexibel gewerkt, zakelijke mobiele telefonie als onderdeel van je complete telefonie-oplossing is daarom een zeer geschikte oplossing voor MKB-bedrijven. Maak zakelijke mobiele telefonie een onderdeel van je bedrijfsvoering en je zult de vele voordelen ontdekken zoals inzicht in belgedrag, optimale bereikbaarheid en mogelijkheden voor vast-mobiel integratie. 

 

Een complete telefonie-oplossing onder één dak

Bij Office IT kun je terecht voor een totaaloplossing op het gebied van telefonie. Speciaal voor MKB-bedrijven hebben we een compleet pakket met communicatietools welke ervoor zorgen dat jouw organisatie altijd optimaal bereikbaar is en jij zorgeloos kunt ondernemen. 

Meer info?

Neem contact op met Nick Betgem, hij vertelt je graag over de mogelijkheden!

Connectivity - Office IT - Nick Betgem

Office IT: betrouwbare partner voor zakelijke mobiele telefonie

Goede bereikbaarheid, zowel in Nederland als internationaal

Wanneer het gaat om mobiel bellen is een goede bereikbaarheid en internationale dekking van essentieel belang. Office IT werkt nauw samen met betrouwbare partners. Zo profiteer je van de voordelen van Office IT én ben je zeker van de scherpste aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie.

 

MEER INFORMATIE ->

Zakelijke mobiele telefonie van Office IT

De voordelen voor jouw bedrijf

Zakelijke mobiele telefonie voor jouw organisatie heeft veel voordelen. Zo zijn de abonnementen naar wens aanpasbaar, Kan je kiezen voor groepsbundels en is integratie met cloud telefonie mogelijk. (VoIP).

Mobiele telefoonnummers en beschikbaar gestelde toestellen blijven eigendom van het bedrijf, ook als de medewerker uit dienst gaat. Ook heb je altijd inzicht in belgedrag dankzij een overzichtelijke factuur met alle bedrijfsbundels.

MEER INFORMATIE ->

Zakelijk mobiel bellen voor een vaste prijs per maand

Onbezorgd zakelijk mobiel bellen

Zakelijke mobiele telefonie is een onmisbaar onderdeel van het communicatieplatform van jouw organisatie. Met de zakelijke mobiele telefonie-oplossing van Office IT blijven kosten inzichtelijk en beheersbaar. Je belt all-in voor een vaste prijs per maand. 

Wij adviseren, implementeren, beheren en zorgen voor automatisering binnen de IT omgeving, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.

MEER INFORMATIE ->

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Wij werken voor