IT Beheer

Optimale bedrijfsprocessen dankzij uitbesteding van je IT

IT Beheer

IT Beheer

Optimale bedrijfsprocessen dankzij uitbesteding van je IT

IT-Werkplekbeheer

Onze oplossingen

Gebruik je diverse hardware- en softwaresystemen die nodig zijn voor de uitvoer van je diensten, dan wil je dit te allen tijde efficiënt en veilig doen. Om dat te realiseren, is het belangrijk dat de IT-activiteiten binnen je bedrijf optimaal zijn ingericht. Maak daarvoor gebruik van professioneel IT-beheer door onze specialisten. Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen en hoe jij dagelijks in een veilige en functionele IT-omgeving kunt werken.

De afhankelijkheid van goed functionerende ICT wordt steeds groter. Doe geen concessies en zorg ervoor dat je betrouwbaar en veilig kan ondernemen. Met professioneel IT Beheer is jouw bedrijf toekomstbestendig.

IT-beheer door Office IT

Wil je een veilige en goed functionerende IT-omgeving realiseren waarin jij en je medewerkers zonder problemen kunnen werken? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor IT-beheer door de specialisten van Office IT. We staan voor je klaar met hulp op maat, zowel in de implementatie als in het onderhoud van de software en hardware binnen jouw bedrijf. Meer weten over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer info?

Neem contact op met Stefan en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Werkplekbeheer

Wil je snel hulp bij vastlopende computers of haperende printers die jouw bedrijfsprocessen vertragen? Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt voor uniformiteit en continuïteit!

 

Support op afstand

Neem contact op met onze helpdesk. Wij vragen jou ons toegang te verlenen tot een pc. Op afstand kunnen wij ondersteuning bieden en veel zaken oplossen, zonder daarvoor op locatie te hoeven komen.

Monitoring

Onze IT Specialisten houden op afstand jouw server en netwerk in de gaten. Met ons eigen monitoringssysteem worden knelpunten op een server of netwerk vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. Resultaat: minder uitval en een hoger resultaat.

 

Hardware

Betrouwbare ICT begint bij betrouwbare hardware. Altijd een snelle levering van geschikte hardware voor jouw organisatie, geconfigureerd en getest volgens installatieprotocol? 

 

OFFICE IT

Wat IT-beheer betekent voor jouw bedrijf

Praktische ICT voor het MKB!

Voorafgaand aan iedere dienst loggen je medewerkers in in de online omgeving van jullie bedrijf. Alleen al de routine handelingen als het checken van binnengekomen e-mails en het openen van het intranet maken onderdeel uit van de IT-activiteiten. Afhankelijk van de sector waarin je werkt, gebruik je gedurende de dag diverse computersystemen die daar ook onder vallen. En in toenemende mate zien we dat meer bedrijfshandelingen zich naar de online omgeving verplaatsen. Denk aan het inrichten van een online werkplek waardoor het mogelijk wordt op iedere gewenste plek te werken.

Om ervoor te zorgen dat iedere digitale en online activiteit veilig gebeurt, is het raadzaam het IT-beheer binnen je bedrijf goed te organiseren. Daaronder vallen in de eerste plaats de aanschaf en implementatie van hardware- en softwaresystemen. Minstens zo belangrijk is dat deze systemen goed beveiligd en onderhouden worden. Daarom dienen ook beveiliging, service, onderhoud en incidentmanagement onderdeel te zijn van het IT-beheer.

Software

De meest geschikte software voor jouw organisatie, naar wens geconfigureerd en altijd de meest actuele en veilige versie dankzij proactief IT Beheer.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Jouw IT beter beveiligd? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op.

Wil je meer informatie over IT Beheer uitbesteden? Vraag hier onze GRATIS informatie aan!

Klantverhalen

Wat zeggen
onze klanten?

Het is geweldig als klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daar doen we het voor. Onze klanten gebruiken dagelijks onze systemen. Benieuwd naar hun ervaringen en mening? Bekijk ze hier. 

OFFICE IT

IT-beheer op maat

Praktische ICT voor het MKB!

Belangrijk is dat het IT-beheer goed wordt uitgevoerd. Daarom doe je er goed aan de specialisten van Office IT in te schakelen. We zorgen ervoor dat je zonder problemen in een veilige en goed functionerende omgeving kunt werken. Er is één aanspreekpunt voor jouw IT-vraagstukken en -incidenten zodat je snel de gewenste hulp krijgt. Onze contactpersoon is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Dit in combinatie met onze actuele IT-kennis zorgt ervoor dat we je heel gericht van dienst kunnen zijn.

Als klant zul je specifieke behoeften hebben met betrekking tot de inrichting en het onderhoud van de IT-omgeving. Om daaraan te voldoen bieden we IT-beheer op maat met daarbinnen diverse oplossingen als werkplekbeheer en monitoring. Jij bepaalt in welke mate en op welke momenten we jou kunnen ondersteunen. Bespreek met ons wat voor jouw bedrijf nodig is om volledig veilig en in een betrouwbare omgeving te ondernemen.

Wij werken voor