IT Beheer

Optimale bedrijfsprocessen dankzij uitbesteding van je IT

IT Beheer

Optimale bedrijfsprocessen dankzij uitbesteding van je IT

IT Beheer, ook wel IT-outsourcing genoemd, is een verzamelnaam voor alle IT-activiteiten binnen een organisatie.

Denk hierbij aan het adviseren over de aanschaf van hardware, software, maar ook het implementeren hiervan. Ook staan beveiliging, service, onderhoud en incidentmanagement op de takenlijst vermeld.

Zodra een IT-infrastructuur goed is ingericht zal dit niveau moeten worden onderhouden door specialistisch IT Beheer.

IT Beheer uitbesteden heeft zeer veel voordelen. Er is één aanspreekpunt voor IT-vraagstukken of incidenten, waar dan ook de complete kennis van jouw organisatie, gecombineerd met actuele IT-kennis, aanwezig is.

Bij Office IT bieden we IT beheer op maat. Dit betekent dat de klant bepaalt hoe, wanneer en hoeveel IT-beheer er wordt uitgevoerd. Gedeeltelijk of volledig en alles er tussenin, allemaal geen probleem.

Meer info?

Neem contact op met Stefan en we bespreken de mogelijkheden

OFFICE IT

Onze oplossingen

De afhankelijkheid van goed functionerende ICT wordt steeds groter. Doe geen concessies en zorg ervoor dat je betrouwbaar en veilig kan ondernemen. Met professioneel IT Beheer is jouw bedrijf toekomstbestendig.

Werkplekbeheer

Wil je snel hulp bij vastlopende computers of haperende printers die jouw bedrijfsprocessen vertragen? Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt voor uniformiteit en continuïteit!

 

Support op afstand

Neem contact op met onze helpdesk. Wij vragen jou ons toegang te verlenen tot een pc. Op afstand kunnen wij ondersteuning bieden en veel zaken oplossen, zonder daarvoor op locatie te hoeven komen.

Monitoring

Onze IT Specialisten houden op afstand jouw server en netwerk in de gaten. Met ons eigen monitoringssysteem worden knelpunten op een server of netwerk vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. Resultaat: minder uitval en een hoger resultaat.

 

Hardware

Betrouwbare ICT begint bij betrouwbare hardware. Altijd een snelle levering van geschikte hardware voor jouw organisatie, geconfigureerd en getest volgens installatieprotocol? 

 

Software

De meest geschikte software voor jouw organisatie, naar wens geconfigureerd en altijd de meest actuele en veilige versie dankzij proactief IT Beheer.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Jouw IT beter beveiligd? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op.

Wil je meer informatie over IT Beheer uitbesteden? Vraag hier onze GRATIS informatie aan!

Klantverhalen

Wat zeggen
onze klanten?

Het is geweldig als klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daar doen we het voor. Onze klanten gebruiken dagelijks onze systemen. Benieuwd naar hun ervaringen en mening? Bekijk ze hier. 

Wij werken voor