IT-consultancy

Voorzien van vakkundig advies
IT Consultancy

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Hoe is het gesteld met de internetverbinding op jouw kantoor? Kamp je met optredende storingen of problemen? Op welke vlakken kan de IT-omgeving aangepast en verbeterd worden, zodat je in de toekomst profijt hebt van een optimaal netwerk? 

Specialisten van Office IT

Om je bij dergelijke vragen te helpen, staan de specialisten van Office IT klaar. Maak gebruik van onze IT-consultancy en ontdek hoe we jou kunnen voorzien van vakkundig advies.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Probleemloos werken

Weten waar je aan toe bent?

Treden er tijdens het werk regelmatig internetstoringen op die je voor eens en altijd opgelost wilt hebben? Of zoek je naar manieren om het meeste uit de huidige IT-omgeving te halen? Om je online werk optimaal uit te kunnen voeren, ligt de prioriteit in een netwerk dat goed is aangelegd en probleemloos werkt. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe dit voor jouw bedrijf gerealiseerd kan worden.

We duiken in de IT-infrastructuur en -omgeving waarin jij en je collega’s dagelijks werken. Tijdens de IT-consultancy kunnen we je op basis van onze bevindingen advies geven over mogelijke verbeterpunten. Dit kan bij jou op kantoor. Naar wens kunnen we zelfs support op afstand bieden en je online van dienst zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden voordat je een IT-consultancy bij ons aanvraagt.

Business Basic Microsoft 365
Business Standard - MS 365

IT-omgeving optimaliseren

Wat kunnen we voor je betekenen?

Tijdens de IT-consultancy nemen we graag de tijd om je van vakkundig advies te voorzien. Zo weet je wat eventueel nodig is om je IT-omgeving te optimaliseren. Uiteraard is dat niet alles. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid dienstenpakket waarin we tal van effectieve oplossingen bieden. Bekijk wat we onder andere kunnen doen voor je online werkplek en onmisbare Microsoft 365-tools.

Wil je een IT-consultancy aanvragen, dan brengen we je graag in contact met een van onze specialisten die ook je vaste contactpersoon zal worden. Wanneer je meer adviesafspraken maakt of een van onze diensten afneemt, heeft jouw contactpersoon alle nodige gegevens paraat. Zo kunnen we je gericht en snel helpen.

Wij werken voor

De specialisten van Office IT

IT-consultancy van Office IT

Praktische ICT voor het MKB!

Heb je hulp en advies nodig bij het verbeteren van de IT-omgeving binnen jouw bedrijf? Vraag dan een IT-consultancy aan. We lopen samen de situatie door om je vervolgens te informeren over de stand van zaken en over de kansen die er liggen.

Office IT Bedrijfswagen
Netwerkbeheer
Placeholder

Kies ook voor IT consultancy van Office IT.

Heb je vragen over IT consultancy of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen

IT consultancy

Maak optimaal gebruik van onze ervaring, zodat jij je online werk sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Wil je meer informatie of heb je vragen over ons dienstenpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op.

MEER INFORMATIE ->