support icon

Over Office IT

Voor al je innovatieve IT oplossingen

IT dat voor je werkt, ingericht naar de laatste technologische eisen en volledig aangepast aan de wensen van jouw bedrijf: dat is waar we bij Office IT naar streven. Door onze enorme drive naar verbetering ben je verzekerd van de meest efficiënte oplossing. Van starters tot gevestigde bedrijven: wij hebben de oplossing die bij je past. Wij adviseren, implementeren, beheren én automatiseren jouw IT omgeving, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen!

Innovatieve dienstverlener

Onze kracht zit in het streven naar de perfecte oplossing voor iedere ondernemer. Doordat we altijd maatwerk bieden sluiten onze concepten naadloos aan op jouw specifieke IT behoeften. Bijkomend voordeel: je kunt al je IT uitdagingen bij ons neerleggen. Voor iedere toepassing hebben wij een specialist in huis!

Milieubewust ondernemen

Milieubewust ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Dit komt tot uiting in het gebruik van groene, energiezuinige mini pc’s en andere oplossingen om het energiegebruik in organisaties te reduceren.

Voordelen Office IT

  • Full-service IT oplossingen
  • Eén aanspreekpunt
  • Deskundige, gediplomeerde consultants > Geavanceerde technieken
  • Veilig, betrouwbaar & up-to-date
  • Resultaatgericht
  • Kostenbesparend
  • Automatisering op maat

Veel aan de telefoon? Dan adviseer ik de Jabra Evolve 75 headset. Deze headset heeft een hoog draagcomfort en dankzij Noise Cancelling heb je geen last van omgevingsgeluiden. Het handige in-gesprek-lampje laat zien dat je niet gestoord mag worden. De geluidskwaliteit is hoog; muziek luisteren met deze headset is klein feestje. Inkomend telefoongesprek? Dan switch je eenvoudig van Spotify naar je gesprek.

Tsjabbe Weijer

Systeembeheerder

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric