Internetverbindingen

Snel en betrouwbaar internet voor bedrijven

Connectiviteit internetverbinding

Internetverbindingen

Snel en betrouwbaar internet voor bedrijven

Connectiviteit internetverbinding

Met zakelijk internet van Office IT ben je verzekerd van supersnel internet en kunnen medewerkers hun online werk doen. Een stabiele internetverbinding is de basis van iedere IT werkomgeving. Wij werken samen met betrouwbare partners voor het leveren van een stabiele zakelijke internetverbinding.

 

Zakelijk internet afsluiten kent veel voordelen

Een zakelijke internetverbinding heeft veel voordelen voor jouw onderneming. Denk hierbij aan persoonlijke service, kwaliteit en flexibiliteit. Dankzij onze goed bereikbare supportafdeling heb je service wanneer dat nodig is. Een vast aanspreekpunt en in het geval van een storing leggen wij contact met onze leverancier. 

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms, hij vertelt je graag meer over onze internetverbindingen!

Stefan Ooms - Online Diensten

Office IT ondersteunt je bij de keuze voor de juiste internetverbinding

Laat je adviseren.

Als bedrijf zijn er tal van mogelijkheden om ergens een zakelijke internetverbinding af te sluiten. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en ondersteunen je bij de keuze voor de juiste internetverbinding.

Zakelijk internet wordt vaak intensiever gebruikt dan particulier internet. Denk aan het draaiende houden van servers, werken in de cloud en het up- en downloaden van data, maar ook zaken zoals bellen via internet (VoIP). Daar is veel capaciteit voor nodig, die is niet aanwezig bij een reguliere internetverbinding.

 

MEER INFORMATIE ->

Zakelijk internet is maatwerk

Zakelijk internet op maat.

Kies je voor zakelijk internet, dan is er maatwerk mogelijk. Niet alle bedrijven hebben immers dezelfde wensen en eisen. 

Het ontwerp van het lokale netwerk kan per bedrijf verschillen, maar ook aanvullende (service-)dienstverlening. Dankzij het maatwerk betaal je nooit voor diensten die je niet nodig hebt en altijd uitgebreid kunnen worden als dit nodig is.

MEER INFORMATIE ->

Het moderne internet

Internet van nu: glasvezel

De voorkeur heeft natuurlijk glasvezelinternet. De maximum snelheden liggen een stuk hoger en de up- en downloadsnelheid zijn even hoog. Glasvezel is ook de meest stabiele internetverbinding. Met de aansluiting van steeds meer locaties op het glasvezelnetwerk wordt het glasvezelnetwerk het netwerk van de toekomst.

Zakelijk internet is voor bedrijven de beste keuze als het gaat om het waarborgen van digitale bedrijfsprocessen. 

MEER INFORMATIE ->

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust eens vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer over de meest geschikte internetverbinding voor jouw bedrijf.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Wij werken voor