Connectivity

Optimale bereikbaarheid is onmisbaar voor iedere ondernemer!

Connectivity

Optimale bereikbaarheid is onmisbaar voor iedere ondernemer!

Laat een optimale bereikbaarheid en efficiënte communicatie, dankzij geïntegreerde digitale tools, de kracht zijn achter jouw organisatie. 

Met de integratie van VoIP, Microsoft Teams, zakelijke mobiele telefonie en een solide zakelijke internetverbinding binnen een managed IT Infrastructuur kunnen medewerkers op eenvoudige wijze contact leggen met klanten, collega’s of andere zakelijke relaties en dat alles binnen een veilig en vertrouwd bedrijfsnetwerk. 

Op connectiviteit moet je kunnen rekenen. Op elk moment in iedere gewenste vorm. De diversiteit aan communicatietools, verenigd tot één communicatieplatform zorgt ervoor dat er kan worden gecommuniceerd op de manier zoals jij het wilt!

Meer info?

Neem contact op met Nick en we bespreken de mogelijkheden

Connectivity - Office IT - Nick Betgem

OFFICE IT

Onze oplossingen

Alle communicatietools voor jouw organisatie onder één dak! Betrouwbaar en veilig.

Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kun je op eenvoudige wijze communiceren, samenwerken, plannen en bestanden delen. Ideaal voor hybride werken. Kies voor videobellen, chatten of tegelijk aan bestanden werken. 

Connectiviteit internetverbinding

Internetverbindingen

Een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding is de basis van een IT infrastructuur. Bij ons kun je terecht voor een VDSL- of glasvezelverbinding in combinatie met snelle en deskundige service door onze helpdesk.

VoIP

Met VoIP-telefonie is het eenvoudig om zakelijke bereikbaarheid te garanderen. Op- en afschalen is zo gedaan en bereikbaarheid is compleet op maat in te stellen in het beheerportaal. Dit alles binnen een telefooncentrale in de Cloud.

Mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie van Office IT is compleet te integreren met onze cloud VoIP-telefonie. Alle nummers en verbruik komen overzichtelijk op één factuur en het 06-nummer blijft eigendom. Kies voor de vele voordelen van een vast-mobiel integratie.

WiFi

Professionele, snelle en vooral een veilig WiFi-netwerk in en rondom jouw bedrijfspand? Geen probleem. Bij ons kun je terecht voor een complete WiFi-oplossing, voorzien van de juiste security en met deskundige helpdesk. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Altijd en overal optimaal bereikbaar dankzij veelzijdige en geïntegreerde tools?

Vul je gegevens in en wij sturen je onze GRATIS informatie over onze connectivity-oplossingen.

Klantverhalen

Wat zeggen
onze klanten?

Het is geweldig als klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daar doen we het voor. Onze klanten gebruiken dagelijks onze systemen. Benieuwd naar hun ervaringen en mening? Bekijk ze hier. 

Wij werken voor