VoIP zakelijke telefonie

Meer efficiency dankzij geautomatiseerde telefonie

VoIP zakelijke telefonie

Meer efficiency dankzij geautomatiseerde telefonie

Bereikbaarheid is erg belangrijk in onze samenleving. Lang niet alle organisaties zijn in staat inkomende gesprekken direct beantwoorden. Bereikbaar zijn voor vragen en/of klachten is erg belangrijk en kan grote gevolgen hebben als dit niet goed geregeld is. Verminderde bereikbaarheid kan vertrouwen van klanten of andere relaties schaden. Regel je bereikbaarheid dus goed! 

Maak je bedrijf optimaal telefonisch bereikbaar!

Met een zakelijk vast nummer in combinatie met een online telefooncentrale maak je jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor klanten en andere relaties. Met flexibele telefonie gecombineerd met de vele voordelen ben je verzekerd van een complete zakelijke telefonie-oplossing voor jouw bedrijf.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Flexibele en veelzijdige zakelijke telefonie

Zorg voor meer efficiency binnen jouw organisatie

Stel zelf in hoe je telefonisch bereikbaar wil zijn. De vele functionaliteiten van het VoIP-platform bieden hierbij ondersteuning. Je kunt overal bereikbaar zijn, waar je ook werkt. Onderweg, thuis, op kantoor op locatie, allemaal geen probleem!

Dankzij inzicht in belstatistieken, klik-en-bel, statusviewer en vele andere functionaliteiten, zorg je voor meer efficiency binnen jouw telefonische bereikbaarheid.

Naast optimale bereikbaarheid nog veel meer voordelen

Optimaal bereikbaar

Met onze zakelijke telefonie-oplossing kies je voor veelzijdige en flexibele bereikbaarheid. Stel zelf belplannen in en maak gebruik van de mobiele app of bellen in via de webbrowser om bereikbaarheid geheel locatie-onafhankelijk te laten zijn. 

Ook koppelingen met een CRM-pakket is mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op!

 

MEER INFORMATIE ->

Een vaste prijs per gebruiker per maand

Onbeperkt zakelijk bellen

Regel je zakelijke telefonie bij ons en je maakt gebruik van alle mogelijkheden van VoIP-telefonie en onbeperkt bellen binnen Nederland voor een vaste prijs per gebruiker per maand.

Overstappen is snel geregeld. 

 

MEER INFORMATIE ->

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor een brochure vul je het contactformulier in. Wil je telefonisch meer informatie? Bel dan nu. Geheel vrijblijvend.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Wij werken voor