VoIP zakelijke telefonie

Meer efficiency dankzij geautomatiseerde telefonie

Connectiviteit VOIP

VoIP-IT

Voice over Internet Protocol (VoIP)
Connectiviteit VOIP

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Goed bereikbaar voor je klanten of voor partners, dat is essentieel in een wereld waarin we snel moeten schakelen en waarin tijd een kostbaar goed is. Het lukt lang niet alle organisaties om telefonische oproepen direct te beantwoorden, terwijl het juist zo belangrijk is om binnenkomende vragen en meteen te kunnen behandelen.

Voice over Internet Protocol (VoIP)

Zorg ervoor dat het binnen jouw bedrijf op orde is. Een effectieve oplossing is Voice over Internet Protocol (VoIP). Ontdek hier hoe we jou kunnen helpen met de VoIP-IT binnen jouw bedrijf?

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Telefooncentrale inrichten

Meer mogelijk met VoIP

Met VoIP-IT wordt het mogelijk om een online telefooncentrale in te richten die voor optimale bereikbaarheid zorgt. Omdat je via draadloos internet belt, heb je meer mogelijkheden dan bij een verbinding via een vast telefoonnetwerk. De kwaliteit is beter en op één verbinding kunnen meer gesprekken plaatsvinden. Dat is essentieel in een bedrijf waar de klantenservice voortdurend bereikbaar moet zijn of waar collega’s en partners veelvuldig bellen. Wil je de bereikbaarheid binnen jouw bedrijf optimaliseren, zet dan de stap naar VoIP-IT.

Het VoIP-platform biedt verschillende functionaliteiten die de bereikbaarheid voor jouw bedrijf ondersteunen, zowel onderweg als op locatie. Bellen via het platform behelst bovendien veel meer dan alleen een goede bereikbaarheid. Het verschaft je inzicht in onder andere belstatistieken, klik-en-bel en statusviewer. Belangrijke gegevens die jou helpen de VoIP-IT nog efficiënter te maken.

Business Basic Microsoft 365
Business Standard - MS 365

Zakelijke telefonie geregeld

Wat we voor je kunnen betekenen

Regel je zakelijke telefonie bij ons en je maakt gebruik van alle mogelijkheden van de VoIP-IT en onbeperkt bellen binnen Nederland. Dat kan voor een vaste prijs per gebruiker per maand. Maak daarnaast gebruik van de expertise van onze specialisten om de volledige IT-infrastructuur te verbeteren. We kijken bijvoorbeeld naar de inrichting van de huidige online werkplekken om te bepalen welke aanpassingen nodig zijn voor een beter, sneller en efficiënter structuur.

Met onze diensten zorgen we ervoor dat jij en je collega’s profiteren van optimale verbinding op het gebied van VoIP, zakelijk WiFi en ICT. Afhankelijk van de huidige situatie en je behoeften kijken we mee naar wat nodig is om de online werkstructuur te verbeteren.

Wij werken voor

Altijd bereikbaar

VoIP-IT door Office IT

Praktische ICT voor het MKB!

Altijd goed bereikbaar voor je klanten en snel kunnen schakelen met collega’s en partners? Zorg voor VoIP-IT op kantoor. Bij Office IT staan we klaar je de nodige oplossingen te bieden. Het resultaat is een telefoonverbinding die je helpt snel en moeiteloos te communiceren.

Office IT Bedrijfswagen
Netwerkbeheer
Placeholder

Kies ook voor VoIP oplossingen van Office IT

Heb je vragen over Voice over Internet Protocol (VoIP) of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen

Voice over Internet Protocol

Meer weten over VOIP oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en persoonlijk advies.

MEER INFORMATIE ->