IT Security

Bescherm jouw bedrijfsdata met sterke IT Informatiebeveiliging!

IT Security

Bescherm jouw bedrijfsdata met sterke IT Informatiebeveiliging!​

De steeds verder digitaliserende wereld biedt veel kansen voor bedrijven. Tegelijk nemen de cybersecurity risico’s toe. Niet alle bedrijven zijn zich voldoende bewust van de risico’s die deze cyberdreiging met zich meebrengt.

Cybersecurity is de strategie waarin staat omschreven welke maatregelen jouw organisatie heeft genomen om (digitale) bedrijfsdata te beschermen. Denk hierbij aan controles, het vastleggen van processen en technologie die wordt ingezet om systemen, apparaten en gegevens te beschermen.

Wil jij cybercriminelen een stap voor blijven? Kies dan voor IT Security van Office IT. Samen brengen we de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijfsnetwerk in kaart en zorgen voor een sterk IT Advies om cyberveiligheid voor jouw bedrijf te optimaliseren. Vervolgens zetten we de juiste tools in om het gewenste veiligheidsniveau te behalen en te behouden.

Meer info?

Neem contact op met Stefan en we bespreken de mogelijkheden

OFFICE IT

Onze oplossingen

Met onze praktische IT Security oplossingen kan je altijd betrouwbaar en veilig werken.

IT Security Advies

Hoe is het gesteld met de digitale weerbaarheid in jouw bedrijf? Zijn de de kritische bedrijfsprocessen voldoende beveiligd en is de continuïteit gewaarborgd? Zijn jouw werknemers zich bewust van de risico’s? Wij adviseren graag over geschikte oplossingen.

IT Security Scan

Met onze uitgebreide IT Security Scan brengen wij jouw IT Infrastructuur in kaart. Onze IT Specialisten maken de kwetsbaarheden inzichtelijk en adviseren over mogelijke aanpassingen en verbeteringen.

IT Security Awareness

Wist je dat de meeste datalekken ontstaan door menselijk handelen? Security Awareness is daarom een belangrijk onderdeel om een IT Infrastructuur veilig te houden. Betrek medewerkers en maak ze bewust van de gevaren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Kies voor toekomstbestendige IT met solide security-oplossingen

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang GRATIS de security roadmap.

Klantverhalen

Wat zeggen
onze klanten?

Het is geweldig als klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daar doen we het voor. Onze klanten gebruiken dagelijks onze systemen. Benieuwd naar hun ervaringen en mening? Bekijk ze hier. 

Wij werken voor