IT-security

Bescherm jouw bedrijfsdata met sterke IT Informatiebeveiliging!
ICT Security

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

De wereld digitaliseert en dat biedt mooie kansen voor bedrijven. Tegelijk nemen risico’s op cyberaanvallen toe. Niet alle bedrijven zijn zich voldoende bewust van de risico’s die deze dreigingen met zich meebrengen.

IT-security van Office IT

Toch is het essentieel dat je hierop bedacht bent en de cybercriminaliteit voor bent. Dat doe je door IT-security van Office IT in te zetten. Ontdek hier wat onze specialisten kunnen doen om jouw IT-omgeving te beveiligen.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Het maximale uit je diensten halen

IT-security voor jouw bedrijf

Online werken betekent dat je als bedrijf tal van mogelijkheden hebt om het maximale uit je diensten te halen en om klanten gericht te helpen. Is de IT-infrastructuur van je bedrijf naar behoren ingericht, dan leidt tot snelle communicatie en een soepel verloop van het werkproces. Keerzijde is dat je kwetsbaar bent voor mogelijke cyberaanvallen waar je aan blootgesteld wordt. De noodzaak is groot om hier wat aan te doen en de veiligheid van de online omgeving op te schroeven.

Met IT-security bieden onze specialisten oplossingen die zijn afgestemd op jouw bedrijf. We hanteren een strategie met maatregelen om (digitale) bedrijfsdata te beschermen. Denk hierbij aan controles, het vastleggen van processen en technologie die worden ingezet om systemen, apparaten en gegevens te beschermen. We brengen de kwetsbaarheden binnen het bedrijfsnetwerk in kaart en komen met een sterk advies om de cyberveiligheid binnen je bedrijf te optimaliseren. Met de juiste tools bereiken en behouden we het gewenste veiligheidsniveau.

Business Basic Microsoft 365
Business Standard - MS 365

Verbeterde beveiliging

Onze security-oplossingen

Het verbeteren van de beveiliging rondom je online werkplek, doen we bij Office IT op een aantal effectieve manieren. Met deze drie oplossingen kunnen we gericht kijken naar de situatie binnen jouw bedrijf om de IT-security vervolgens op maat te realiseren.

Werken in een online omgeving gaat gepaard met cyberrisico’s van buitenaf. Door je daar bewust van te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen, zorg je voor een veilige IT-infrastructuur. Maak gebruik van de IT-security bij Office IT waardoor je verzekerd bent van een oplossingsgerichte beveiligingsstrategie. Hoe dit in zijn werk gaat voor jouw bedrijf, daar vertellen we je graag meer over.

Klantverhalen

Wat zeggen
onze klanten?

Het is geweldig als klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daar doen we het voor. Onze klanten gebruiken dagelijks onze systemen. Benieuwd naar hun ervaringen en mening? Bekijk ze hier. 

IT Security Advies

Hoe is het gesteld met de digitale weerbaarheid in jouw bedrijf? Zijn de kritische bedrijfsprocessen voldoende beveiligd en is de continuïteit gewaarborgd? Zijn jouw werknemers zich bewust van de risico’s? Wij geven deskundig advies over geschikte oplossingen.

IT Security Scan

Met onze uitgebreide IT-security Scan brengen wij jouw IT-infrastructuur in kaart. Onze IT-specialisten maken de kwetsbaarheden inzichtelijk en adviseren over mogelijke aanpassingen en verbeteringen.

ICT Security Kennisbank

IT Security Awareness

Wist je dat de meeste datalekken ontstaan door menselijk handelen? Security Awareness is daarom een belangrijk onderdeel om een IT-infrastructuur veilig te houden. Betrek je medewerkers erbij en maak ze bewust van de gevaren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Kies voor toekomstbestendige IT met solide security-oplossingen

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang GRATIS de security roadmap.

Wij werken voor