Microsoft Teams

Voor flexibel werken binnen teams

Connectiviteit Microsoft Teams

Microsoft Teams

Voor flexibel werken binnen teams

Connectiviteit Microsoft Teams

Ontdek hoe je met Microsoft Teams, een onderdeel van Microsoft 365, je team in staat kunt stellen om overal te communiceren en samen te werken. Teams brengt vergaderingen, berichten en oproepen in een enkele, veilige hub samen en biedt de mogelijkheid om via mobiele apparaten, desktops, browsers en een breed scala andere apparaten te communiceren. 

 

Microsoft Teams de zakelijke communicatie hub

Tegenwoordig wordt er veel flexibel gewerkt. De mogelijkheid om locatie-onafhankelijk te kunnen werken is daarbij erg belangrijk. Microsoft Teams stelt medewerkers in staat om vanaf iedere locatie veilig te communiceren, bestanden te delen en vergaderen en plannen. Kortom, het is een onmisbare tool voor teamwerk.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Microsoft Teams als onderdeel van een totaal communicatieoplossing

Vergader vanaf iedere locatie

Nu werken op afstand de norm is, zijn online communicatietools onmisbaar geworden. Vergaderen via Microsoft teams geeft organisaties de mogelijkheid om vanuit huis toch op een goed niveau met een team te kunnen communiceren.

Met Microsoft Teams kan je videobellen en audiobellen. Meer weten over de vergaderfunctie van Microsoft Teams?

Met Microsoft Teams regel je alles op één plek

Samenwerken met Teams

Microsoft Teams garandeert veilige online communicatie. Dankzij centraal beheer van rechten van deelnemers binnen de organisatie kunnen bestanden veilig worden opgeslagen. Daarnaast zorgt de online omgeving ervoor dat gesprekken en bestanden niet lokaal opgeslagen zijn maar ze veilig in de cloud staan.

Met Microsoft Teams kan je veilig samenwerken.

Integratie met VoIP en Microsoft 365 applicaties

Kies voor een totaaloplossing

Wil je dat jouw organisatie veilig en snel kan samenwerken vanaf iedere locatie? Microsoft Teams combineert perfect met onze telefonie-oplossing en Microsoft 365 applicaties. 

De betrouwbare Microsoft producten in combinatie met ons IT specialisme maakt dat we een totaaloplossing voor ieder MKB-bedrijf kunnen bieden. Office IT regelt het voor je.

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

Wij werken voor