Zakelijk WiFi

Zakelijke WiFi-netwerken
Zakelijk WiFi netwerk aanleggen

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Snel, veilig en betrouwbaar draadloos internet is onmisbaar voor ieder bedrijf. De communicatie met klanten en collega’s verloopt meer en meer online. 

Zakelijk WiFi staat aan de basis

De e-mail is niet langer het enige kanaal dat zorgt voor online communicatie, ook de chat, Microsoft Teams en internetbellen zijn veelgebruikte oplossingen. Een goed zakelijk WiFi-netwerk staat hiervoor aan de basis.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

WiFi optimaal ingericht

Het draadloos bedrijfsnetwerk optimaliseren?

Om de operationele activiteiten en online communicatie soepel te laten verlopen, is het essentieel de zakelijke WiFi optimaal in te richten. Een professioneel netwerk dat door het hele pand zorgt voor een prettige werkomgeving voor werknemers, een veilige verbinding en de mogelijkheid locatie-onafhankelijk te werken. Met zakelijk WiFi maken wij het graag voor jou mogelijk.

We zorgen er bovendien voor dat het WiFi-netwerk gescheiden is voor medewerkers en gasten. Dat betekent dat je gasten wel toegang krijgen tot het internet, maar dat ze nooit in kunnen loggen op zakelijke accounts binnen het bedrijf. De scheiding tussen het bedrijfsnetwerk en het gastennetwerk stelt de veiligheid van privacygevoelige data voorop.

Business Basic Microsoft 365
Business Standard - MS 365

Optimale WiFi prestaties

Installatie en onderhoud van het zakelijk WiFi-netwerk

Om optimale prestaties van het zakelijk WiFi-netwerk te kunnen garanderen, doen wij van tevoren een inventarisatie van de wensen en eisen die je als bedrijf hebt. Vanuit de inventarisatie maken we een gedegen WiFi-plan. Hierin wordt onder andere de gewenste dekking opgenomen en wat nodig is om dit te bereiken.

Voor de aanleg van het netwerk gebruiken wij apparatuur van hoge kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat jij en je collega’s de zakelijke WiFi optimaal kunnen benutten. Het blijft dan ook niet bij het aanleggen, we bieden de mogelijkheid het netwerk op afstand te monitoren op prestaties en veiligheid. Op die manier haal je het maximale uit de zakelijke WiFi:

  • Een veilig, snel en betrouwbaar draadloos netwerk
  • Alle draadloze apparatuur op één netwerk
  • Eenvoudig, op afstand te beheren high-end apparatuur
  • Veiligheid voorop dankzij een gescheiden netwerk voor gasten
  • Veelzijdige toepasbaarheid, niet alleen op kantoor, maar ook op externe locaties

Wij werken voor

Zakelijk WiFi-netwerk

Zakelijk WiFi met hulp van Office IT

Praktische ICT voor het MKB!

Wil je niet langer tegen internetproblemen aanlopen die het dagelijks werk vertragen of de online communicatie belemmeren? Dan is het tijd om iets te doen aan het zakelijk WiFi-netwerk.

Office IT Bedrijfswagen
Netwerkbeheer
Placeholder

Kies ook voor zakelijk WiFi van Office IT

Heb je vragen over zakelijk WiFi of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Zakelijk WiFi specialisten

Zakelijk WiFi

Schakel de specialisten van Office IT in. We komen graag langs om je wensen en behoeften in kaart te brengen en te zorgen voor een optimale verbinding. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

MEER INFORMATIE ->