Netwerkbeheer

Professioneel netwerkbeheer Friesland
Netwerkbeheer

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Voor de uitvoer van je (online) diensten zijn diverse hardware- en softwareprogramma’s vereist. Om ervoor te zorgen dat er geen risico’s op cyberaanvallen ontstaan, is het belangrijk te investeren in professionele netwerkbeheer om IT-activiteiten te monitoren en te updaten. Bij Office IT ben je hiervoor aan het juiste adres.

Risico's op cyberaanvallen vermijden

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Extra aandacht voor veiligheidsmaatregelen

Een veilige online werkomgeving creëren?

Bij aanvang van een nieuwe werkdag loggen jij en je medewerkers in in de online omgeving van het bedrijf. Na het afhandelen van de routine handelingen als het openen van de mail, begin je aan de werkzaamheden die er die dag op de agenda staan. Een deel van de werkzaamheden zal zich online afspelen waar je diverse computersystemen voor inschakelt. We zien in toenemende mate hoe werkzaamheden en diensten zich naar de digitale wereld verplaatsen.

Dat vraagt om extra aandacht voor veiligheidsmaatregelen. Ongewild biedt de digitale wereld namelijk ook toegang tot cyberrisico’s die je bedrijf aan kunnen vallen. Om deze aanvallen te weren, raden we je aan maatregelen te nemen en het netwerkbeheer goed in te richten. In de eerste plaats door hardware- en softwaresystemen te optimaliseren. De beveiliging en het onderhoud van deze systemen moeten correct gebeuren zodat digitale risico’s effectief vermeden kunnen worden.

Netwerkbeheer Friesland

Voor een betrouwbaar netwerk

Netwerkbeheer passend bij jouw bedrijf

Wil je erop vertrouwen dat het netwerkbeheer binnen jouw bedrijf goed uitgevoerd wordt? Vertrouw op de deskundigheid van onze specialisten die graag de verantwoordelijkheid op zich nemen. Om je te helpen in een veilige IT-omgeving te kunnen werken, wijzen we vanuit Office IT één contactpersoon aan met wie je kunt schakelen over digitale vraagstukken en kwesties. Bovendien zijn we met onze support op afstand slechts een muisklik van je verwijderd.

Het netwerkbeheer dat we aanbieden, richten we zo in dat het aansluit op de behoeften binnen je bedrijf. Dat betekent dat je specifieke vragen kunt indienen die we zo effectief mogelijk meenemen in de implementatie en het onderhoud van de IT-omgeving. Dit doen we onder andere met oplossingen als werkplekbeheer en monitoring die op maat voor jouw bedrijf uitgevoerd worden. Jij kunt aangeven wat de behoeften zijn, zodat wij een volledig betrouwbare omgeving voor het bedrijf kunnen inrichten.

Wij werken voor

Een veilig netwerk

Netwerkbeheer door Office IT

Een veilige IT-omgeving die optimaal functioneert, zodat je je tijdens het werk volledig kunt focussen op je werkzaamheden? Laat het netwerkbeheer van jouw bedrijf over aan de specialisten van Office IT die klaarstaan met hulp op maat. We helpen je graag de IT-infrastructuur dusdanig in te richten dat je het maximale uit de digitale mogelijkheden kunt halen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

MEER INFORMATIE ->

Kies ook voor efficiënter werken in de cloud.

Heb je vragen over [DIENST] of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!