Online werkplek

Flexibel werken in de cloud?
Online werkplek

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

De huidige ontwikkelingen op het gebied van IT maken het mogelijk buiten kantoor te werken. Het is steeds gemakkelijker je online werkplek flexibel in te richten en je dagelijkse werkzaamheden thuis of op een alternatieve locatie uit te voeren.

Hybride werken met slimme cloudoplossingen

We zien in toenemende mate hoe onze klanten hybride werken en ons vragen naar slimme cloudoplossingen die aansluiten bij de inrichting van de online werkplek. Ontdek hier hoe we jou kunnen helpen met deze en onze andere IT-diensten.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

In contact blijven

Je online werkplek inrichten

Wil je je medewerkers de mogelijkheid geven vanuit huis of een andere locatie te werken? Een eerste vereiste die het mogelijk maakt om op afstand met elkaar in contact te blijven, is een goede en veilige internetverbinding. Daarnaast is het essentieel een cloudoplossing te laten implementeren die aansluit bij de behoeften van je bedrijf. Denk daarbij aan online tools die ook buiten kantoor gebruikt kunnen worden en applicaties die geschikt zijn voor online communicatie met collega’s.
Vanuit één centrale locatie worden alle software en bedrijfsdata opgeslagen en beheerd. Als gebruiker ben je hieraan verbonden zonder dat je genoodzaakt bent te werken op een vaste werklocatie. Heb je in kaart welke programma’s nodig zijn om je online werkplek goed in te richten, dan maak je het jezelf en je medewerkers mogelijk op iedere gewenste plek te werken. De productiviteit, flexibiliteit en efficiëntie binnen het bedrijf zullen zichtbaar toenemen.
Zakelijke Mobiele telefonie voor MKB bedrijven
Business Standard - MS 365

Werkplek optimaal ingericht

Hoe wij kunnen ondersteunen

Om ervoor te zorgen dat je medewerkers ook thuis hun werk efficiënt kunnen doen, moet de online werkplek optimaal ingericht zijn. Daarvoor ben je bij onze IT-specialisten aan het juiste adres. We bieden je een werkplek die ook buiten kantoor stabiel, betrouwbaar en veilig is. Daarbinnen bieden we vele vormen van maatwerk die aansluiten op wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf.

Ben je aan het werk vanaf je online werkplek, dan is het ook belangrijk dat je je werkzaamheden zonder problemen kunt blijven uitvoeren. Vastlopende computers of haperende printers verhinderen je in je taken en vertragen processen binnen het bedrijf. Om dergelijke problemen te verhelpen en te voorkomen, is het raadzaam het IT-werkplekbeheer over te laten aan onze specialisten. Dat betekent dat we tijdens én na het inrichten van je online werkplek beschikbaar zijn voor IT-ondersteuning.

Wij werken voor

Effectieve oplossingen

Een online werkplek creëren met Office IT

Zoek je naar effectieve oplossingen die het voor jou en je medewerkers mogelijk maken hybride te maken? Richt de online werkplek optimaal in met de juiste programma’s en cloudoplossingen, zodat de werkzaamheden efficiënt uitgevoerd worden. Wil je meer informatie over wat nodig is om de online mogelijkheden binnen jouw bedrijf te vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of maak direct een afspraak.

MEER INFORMATIE ->

Kies ook voor efficiënter werken in de cloud.

Heb je vragen over online werkplekken of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!