Microsoft 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Microsoft 365 in combinatie met Microsoft Teams helpt jouw organisatie verder als het gaat om het verbeteren van cyberveiligheid, kosten beheersbaar maken en werknemers locatie-onafhankelijk te kunnen laten werken. Kies het pakket wat het beste past bij jouw organisatie in combinatie met de gewenste aanvullende modules en je hebt een cloudoplossing op maat!

 

Wij hebben de juiste 365 oplossing voor jouw bedrijf

Met de vertrouwde Office-applicaties in de cloud beschik je altijd over de meest recente versie en heb je overal toegang tot apps en documenten. Standaard ontvang je ook 1TB OneDrive opslag. Werknemers kunnen efficiënt werken en blijven op afstand én op locatie verbonden met klanten en elkaar. 

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Alle Microsoft 365 applicaties online beschikbaar!

Volledig in de cloud

Microsoft Business Basic is het meest geschikt voor bedrijven die eenvoudige oplossingen nodig hebben voor online werken.

Werken gaat volledig locatie-onafhankelijk, en dankzij de handige webversies van Office-Apps zoals Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote.

Met Microsoft Teams maak je eenvoudig een online werkomgeving aan voor teamwerk zoals bestanden delen, online vergaderingen en een centrale opslag voor bestanden. 

Business Basic Microsoft 365
Business Standard - MS 365

Efficiënt lokaal, online en hybride werken

Een complete werkplek

Microsoft Business Standard is het meest geschikt voor bedrijven die een volledige oplossing nodig hebben voor online en lokaal werken met premium Office applicaties. 

Ontvang bureaubladversies van Office-applicaties voor tot wel 5 apparaten. Ideaal voor veilig en vertrouwd hybride werken dankzij Microsoft Teams, synchronisatie met de cloud en centrale werkomgeving voor het delen van bestanden en samenwerken.

Beveilig bedrijfsdata en -processen tegen cyberdreigingen!

Veilig online werken

Microsoft 365 applicaties hebben standaard ingebouwde beveiligingsfuncties. Wil je jouw bedrijfsdata en -processen optimaal beveiligen? Kies dan voor onze aanvullende modules zoals real time monitoring, antivirus en een back-up, allemaal afgestemd Microsoft 365 applicaties.

Kies voor meer efficiëntie en veiligheid met onze security-modules in combinatie met de gewenste Microsoft 365 applicatie!

MEER INFORMATIE ->

IT-Werkplekbeheer
ICT Bedrijf Heerenveen

Zorgeloos ondernemen met ons all-in pakket

Office IT 365 werkplekbeheer

Onze Microsoft producten zijn standaard zonder IT Beheer. Na het leveren van de licenties beheer je jouw online IT omgeving dus zelf. 

Wil je écht zorgeloos ondernemen en verzekerd zijn van een veilige en vertrouwde werkomgeving met optimale prestaties? 

Kies dan voor ons All-In werkplekbeheerpakket. Met Office IT 365 werkplekbeheer zijn jouw werknemers voorzien van een compleet beheerde werkplek in de cloud. 

Toegang houden tot oude applicaties en bedrijfsdata

Lokaal, online en hybride werken

Veel organisaties kiezen voor de overstap naar Microsoft 365, maar hebben nog steeds hun oude toepassingen en fileservers nodig.

Je kan ervoor kiezen deze te combineren binnen één werkplek. Werknemers hebben zo makkelijk toegang tot lokale applicaties, de fileserver en de cloud-applicaties. 

MEER INFORMATIE ->

Kies ook voor efficiënter werken in de cloud.

Heb je vragen over Microsoft 365 of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Wij werken voor