Cybersecurity

Voorkom cyberrisico's met OfficeIT
Cybersecurity

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Met de digitalisering van de wereld zie je hoe de kansen voor jouw bedrijf groeien. Meer is mogelijk en de weg ernaartoe lijkt gemakkelijker. De digitale wereld brengt ook cyberrisico’s met zich mee die je voor jouw bedrijf niet wilt lopen. Investeer daarom in optimale cybersecurity waarmee de internetveiligheid binnen jouw bedrijf wordt gewaarborgd.

Online en veilig werken?

Werk je veelal online, dan zul je merken hoeveel meer mogelijkheden je hebt om het maximale uit je bedrijf te halen. Een snelle verbinding zonder storingen en een ruim werkgeheugen dragen bij een aan optimaal werkproces. Is de IT-infrastructuur goed ingericht, dan is het essentieel om de nodige maatregelen te treffen die de online veiligheid waarborgen. Alles om bedrijfsdata te beschermen tegen mogelijke cyberaanvallen.

Dat kun je effectief doen met cybersecurity door Office IT. Onze specialisten bieden diverse oplossingen die geschikt zijn voor je bedrijf en die je helpen digitale bedrijfsgegevens optimaal te beschermen. Met onder andere een security scan kunnen we controles uitvoeren. Vervolgens zetten we de nodige beveiligingsprocessen in om systemen en apparaten te behoeden voor cyberaanvallen. We hebben de juiste middelen in huis om het gewenste veiligheidsniveau te behalen.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten
IT security

Effectieve security-oplossingen

Voor het beveiligen van de online omgeving van je bedrijf, zetten we bij Office IT diverse effectieve oplossingen in. De cybersecurity voeren we onder andere uit door deskundig advies te geven over de huidige stand van zaken rondom de bedrijfsprocessen en hoe je op risico’s kunt reageren. We brengen de IT-infrastructuur nauwkeurig in kaart om te kijken waar mogelijke verbeteringen nodig zijn. Daarnaast helpen we je om bewustzijn te creëren onder medewerkers, zodat zij weten hoe datalekken en dergelijke problemen voorkomen kunnen worden.

Om ervoor te zorgen dat je veilig online kunt werken, houden we de IT-infrastructuur van je bedrijf nauwlettend voor je in de gaten. Dit doen we met onze effectieve securitymiddelen. Daarnaast kun je naar wens het beheer van de softwaresystemen aan ons overdragen. Doen zich onverhoopt problemen voor, dan weten we daar snel op te acteren.

Wij werken voor

Een veilig IT-infrastructuur

Cybersecurity door Office IT

Creëer een volledig veilige IT-infrastructuur dankzij de mogelijkheden voor cybersecurity door Office IT. We staan klaar met effectieve middelen om je hierbij te helpen. Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen, zodat jij het maximale uit de digitale omgeving kunt halen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kies ook voor efficiënter werken in de cloud.

Heb je vragen over [DIENST] of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!