VoIP telefonie maakt ondernemen makkelijker!

VoIP telefonie maakt ondernemen makkelijker!

Steeds meer organisaties kiezen voor de overstap naar VoIP. De redenen hiervoor zijn voor iedereen weer anders. Hieronder noemen wij de meest gehoorde redenen waarom VoIP telefonie ondernemen makkelijker maakt.

Kostenbesparing dankzij de keuze voor VoIP telefonie

De kostenbesparing door de overstap verschilt per organisatie. Dit is afhankelijk van de huidige kosten en van het belgedrag. Veel klanten die zijn overgestapt ervaren een kostenbesparing en betere kostenbeheersing. Het maakt niet uit of je nou één account of meerdere hebt, VoIP kan al snel voor een kostenbesparing zorgen.

VoIP telefonie is schaalbaar en flexibel

Niet langer locatie gebonden en vlot op- en afschalen zijn veelgehoorde redenen om te kiezen voor een overstap naar VoIP

Met VoIP kun je werken waar je wil. Je kan bellen via een app, toestel of zelfs via de browser van je laptop met een headset. Verhuizen is ook geen probleem. Het telefonienetwerk is niet locatie gebonden. Ben je vaak op zakenreis? Geen probleem. Je bent altijd en overal bereikbaar op het zakelijke nummer.

Veel organisaties vinden de schaalbaarheid een groot voordeel. Het aansluiten van nieuwe nummers/telefoons is zo gepiept. Mocht je plannen hebben voor uitbreiding of verhuizing, dan is dit geen enkel probleem. Simpelweg je toestel verhuizen, weer inpluggen en je bent weer bereikbaar!

Betrouwbaarheid

Telefonie via het internet is betrouwbaar. Door een back-up internetverbinding te gebruiken, zal je altijd bereikbaar zijn. Mocht je een stroomonderbreking hebben, dan ben je nog bereikbaar doordat je nummers kan doorverbinden naar een mobiel toestel. Is bereikbaarheid van grote waarde voor jouw organisatie? Kies dan zeker voor deze vorm van telefonie.

VoIP is eenvoudig te koppelen met andere systemen

VoIP is eenvoudig te koppelen met e-mail, CRM of ERP systemen. Vanaf je computer een gesprek opstarten of klantgegevens die automatisch verschijnen als er door het klantnummer wordt gebeld is allemaal mogelijk. Tegenwoordig is er zelfs een integratie met Microsoft Teams! Supermakkelijk.

Kies je voor de overstap? Je zal hier geen hinder van ondervinden.

Bij een overstap naar VoIP zal er weinig tot niets veranderen. De koppeling met andere systemen is een groot voordeel, maar verder is het gewoon een telefoon. De IT-beheerder zal het echter een stuk makkelijker krijgen. Het beheer van een VoIP telefonienetwerk is allemaal op afstand te doen. Dit komt omdat de telefooncentrale in de cloud zit.

Wil je weten welke voordelen VoIP voor jouw organisatie kan hebben? Neem gerust contact op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Tel: 0886334336

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.