Microsoft Teams tips: integratie met VoIP

Microsoft Teams tips: integratie met VoIP

Microsoft Teams tips: communicatie optimaliseren dankzij integratie met VoIP

Het is mogelijk om Microsoft Teams te integreren met VoIP telefonie. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers met hun gebruikelijke vaste nummer bellen en gebeld worden binnen Microsoft Teams.

Gebruik jij de samenwerkingstool Microsoft Teams voor de communicatie binnen jouw bedrijf? Het is nu ook mogelijk deze te gebruiken voor de externe communicatie. Door een koppeling met met ons telefonieplatform ontstaat er een ideale combinatie van de features van Microsoft Teams gecombineerd met onze telefonie diensten. 

Gebruikers en/of toestellen die al gebruik maken van het telefonieplatform en geen Microsoft Teams functionaliteiten nodig hebben kunnen apart van de integratie blijven bestaan.

VoIP zakelijke telefonie voor het MKB in Friesland

“Dankzij slimme integraties is Microsoft Teams een zeer veelzijdige en functionele communicatietool voor onze klanten”

Yoeri – Office IT

Veelzijdig, flexibel, snel en goedkoop communiceren vanuit de Cloud

Voor de integratie wordt een door Microsoft gecertificeerde Session Border Controller (SBC) gebruikt welke wordt geïntegreerd in het telefonieplatform.  

Leer hoe je dit kunt doen met onze Microsoft Teams tips 

Alle toestellen maken gebruik van het gebruikelijke nummerblok dat naar wens kan worden verdeeld over Microsoft Teams gebruikers. Naast de integratie in het nummerblok profiteren Microsoft Teams gebruikers van de vele voordelen van ons telefonieplatform, zoals: openingstijden, meldingen, wachtrijen, fax integratie, spraakconferentieruimtes of CRM integraties. Hieronder volgen een aantal Microsoft Teams tips in de vorm van de voordelen van de integratie met van Teams met ons telefonieplatform.  

.

.

Voordelen van Microsoft Teams integreren in de telefonieomgeving 

  • Toegang tot het telefoonsysteem vanaf elke locatie, op elk apparaat met een internetverbinding. 
  • Lagere eenmalige aanschafkosten: er hoeft geen aanvullende hardware zoals vaste VoIP-toestellen te worden aangeschaft. 
  • Naadloze integratie met de communicatie- en samenwerkingstools die dagelijks worden gebruikt. Van het sturen van berichten tot spraakoproepen en video conference calls.
  • Cloud-based gemak: geen telefoonsysteem om te beheren, geen verbinding met een fysieke site als een kantoor of locatie. 
  • Geen aanvullende software nodig 
  • Flexibele randapparatuur: gebruik een headset, camera, microfoon of luidsprekers. Je kunt er ook voor kiezen om een telefoon te gebruiken welke compatibel is met Microsoft Teams en net zo kan functioneren als een standaard telefoon voor op je bureau. 

Contact

Wil je meer Microsoft Teams tips over de integratie met VoIP-telefonie? Neem gerust contact op met Nick. Hij vertelt je er graag meer over! Tel: 088 633 4334

Meer informatie en Microsoft Teams tips?

  • Klik hier voor meer informatie over VoIP en mobiele telefonie.
  • Klik hier voor onze blog over de werking van Microsoft Teams.

Microsoft Teams downloaden?

  • Klik hier om Microsoft Teams te downloaden.

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.