support icon

Mobiele Telefonie / VoIP

Telefonie als geïntegreerd onderdeel van je IT.

Betrouwbare & flexibele zakelijke telefonie

Of het nu gaat om zakelijke mobiele telefonie of zakelijke telefonie via het internet: Office IT is je betrouwbare partner als het gaat om telefoniediensten. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zorgen we ervoor dat je telefonie functioneert als een geïntegreerd onderdeel van je IT. Bij Voice over IP oftewel VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het telefoneren via het internet is binnen bedrijven inmiddels een populair alternatief

VoIP

Voice over IP (VoIP) is de meest flexibele, moderne en uiterst veelzijdige mogelijkheid op het gebied van telefonie. Bellen via het internet is niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar en veilig. VoIP biedt talloze mogelijkheden, denk aan integratie met videobellen, videobewaking, intercom en conference calling. Benieuwd of bellen via het internet de beste oplossing is voor jouw organisatie? Neem dan contact op!

 

Mobiele telefonie

Wanneer het gaat om mobiel bellen is een goede bereikbaarheid en internationale dekking van essentieel belang. Office IT werkt nauw samen met betrouwbare partners. Zo profiteer je van de voordelen van Office IT én ben je zeker van de scherpste aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie.

 

 

 

 

Tevreden klanten

1376

Klanten beoordelen ons met een

8,6 / 10

ICT professionals bij u in de buurt

6

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric