Voice over IP van Office IT (VoIP)

Voice over IP van Office IT (VoIP)

Betrouwbare & flexibele telefonie

Of het nu gaat om mobiele telefonie of bellen via het internet: Office IT is je betrouwbare partner als het gaat om telefonie. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zorgen we ervoor dat je telefonie functioneert als een geïntegreerd onderdeel van je IT. Bij Voice over IP oftewel VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om spraak en data samen te voegen. Daarom is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het telefoneren via het internet is binnen bedrijven inmiddels een populair alternatief.

VoIP

Voice over IP (VoIP) is de meest flexibele, moderne en uiterst veelzijdige mogelijkheid op het gebied van telefonie. Bellen via het internet is niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar en veilig. VoIP biedt talloze mogelijkheden, denk aan integratie met videobellen, videobewaking, intercom en conference calling. Benieuwd of bellen via het internet de beste oplossing is voor jouw organisatie? Neem dan contact op!
Klik hier voor een uitleg over VoIP op ons Youtube kanaal.

Mobiele telefonie

Wanneer het gaat om mobiel bellen is een goede bereikbaarheid en internationale dekking van essentieel belang. Office IT werkt nauw samen met betrouwbare partners. Zo profiteer je van de voordelen van Office IT én ben je zeker van de scherpste aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie.

Het einde van ISDN

ISDN (oftewel: Integrated services digital netwerk) is een vorm van digitaal telefoneren die vanaf 1 september 2019 zal verdwijnen en bestaat deze vorm van telefoneren niet meer. Veel ondernemers beschikken nog over een ISDN aansluiting. De laatste gebruikers van deze ISDN aansluiting zijn noodgedwongen om een andere vorm van telefonie te gaan gebruiken. VoIP van Office IT is hiervoor een goede oplossing en beschikt over vele mogelijkheden. Klik op onderstaand filmpje voor een duidelijke uitleg.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je uiteraard contact met ons opnemen via:
Tel: 088-6334334 of per mail: info@officeit.nl

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.