Wil je weten welke voordelen het gebruik van een headset heeft? Lees dan even verder..

Wil je weten welke voordelen het gebruik van een headset heeft? Lees dan even verder..

headset

Is dat nou handig, zo’n headset?

Hoe vaak is het niet zo: de telefoon tussen je schouder en oor vastgeklemd omdat je iets moet opzoeken tijdens je telefoongesprek. Dat is niet lang vol te houden. En er zijn dagen bij dat je doorlopend telefoontjes binnen krijgt. Dat vastklemmen van de telefoonhoorn wordt dan een pijnlijke bedoeling en het is totaal niet praktisch! Een headset kan de oplossing bieden.

Of wat dacht je van het werken op een kantoortuin. Altijd omgevingsgeluiden die behoorlijk storend kunnen zijn. Gelukkig is dat eenvoudig op te lossen door het gebruik van een (draadloze) headset. Heel veel bedrijven investeren nog niet in goede headsets. Men doet het soms af als een tijdelijke trend. Een gemiste kans, want het gebruik van headsets heeft zoveel voordelen!

Een headset is ergonomisch

Het gebruik van een headset is ergonomisch verantwoord. Het maakt werken comfortabeler en makkelijker. Je hoeft minder handelingen uit te voeren om een gesprek aan te nemen of te pauzeren. En het vastklemmen van de telefoonhoorn hoeft ook niet meer. Je kan ook even rondlopen terwijl je belt. Heb je gelijk meer beweging te pakken tijdens je werkdag.

Efficiënt

Meerdere handelingen uitvoeren tijdens een telefoongesprek? Met een headset is dat een fluitje van een cent. Je hebt je handen vrij en kunt eenvoudig de nodige informatie opzoeken. Of even naar een collega lopen om wat te overleggen. Het gesprek aannemen is een kwestie van een knopje indrukken. Gesprek pauzeren? Simpelweg je microfoon omhoog schuiven. Een gesprek met meerdere personen voeren? Simpelweg je draadloze headset linken via het headset dockingsstation van je collega die het gesprek heeft geïnitieerd en je bent toegevoegd.

Werk je in een kantoortuin?

Gesprekken met een draadloze headset verlopen makkelijker omdat je de omgevingsgeluiden niet hoort. Dankzij de techniek “noise cancelling” filtert de headset automatisch de omgevingsgeluiden. De partij aan de andere kant van de lijn hoort de geluiden in jouw omgeving niet en jij hebt er ook geen last van. Dat maakt telefoneren veel prettiger, komt professioneel over en is efficiënt.

Geen telefoontoestel meer nodig

Digitale telefonie heeft de toekomst. Bellen via het internet met je draadloze headset is eenvoudig. Je hebt niet eens meer een telefoontoestel of een aparte verbinding nodig. Middels een app of applicatie op je computer kan je telefoongesprekken voeren. Ben je veel onderweg, wil je bereikbaar zijn, maar niet altijd je mobiele nummer afgeven? Simpelweg de app installeren en je bent overal bereikbaar op je zakelijke nummer.

Er zijn tal van modellen headsets verkrijgbaar. Voor iedereen is er wel een geschikt exemplaar. Het is maar net wat je wensen zijn. Wij hebben een aantal modellen in ons assortiment waar we erg over te spreken zijn. Deze modellen zijn breed inzetbaar en ook voor ieder budget.

Wil je er meer over weten? Of voor een periode een headset uitproberen? Neem dan gerust contact op via sales@officeit.nl of 088-6334334

 

 

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.