Office IT is Microsoft Silver Partner

Office IT is Microsoft Silver Partner

Microsoft Silver Partner Friesland

Office IT werkt al jaren met Microsoft-producten. Sinds kort zijn wij Microsoft Silver Partner. Uiteraard zijn wij hier best trots op!  

Microsoft Silver Partner certificering, wat betekent dat? 

Organisaties met een Microsoft Silver Partner certificaat kunnen aantonen dat zij aan bepaalde voorwaarden voldoen en beschikken over de juiste (technische) kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een bepaald certificaat. IT-specialisten kunnen kennis en vaardigheden opdoen door het volgen van trainingen en examens. Met het behalen van de examens toon je aan dat je beschikt over de juiste technische expertise en ontvang je de daarbij behorende certificering. 

Onze klanten hebben profijt van onze Microsoft Silver Partner status. 

  • Onze IT-specialisten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden met betrekking tot Microsoftproducten. Hiermee is er altijd de juiste kennis paraat om te voorzien in de juiste oplossing. 
  • Updates en/of releases vernemen wij als één van de eersten. Hierdoor kunnen wij al snel nieuwe programmas testen. Ook onze klanten maken zo vroeg kennis met (nieuwe) Microsoft-producten
  • Onze klanten maken altijd gebruik van de meest recente versie van Microsoft 365. 
  • Wij hebben onbeperkt toegang tot support van Microsoft, handig indien er ondersteuning nodig is.

Veilig en zorgeloos in de Cloud met Microsoft 365 

Dankzij onze kennis, ervaring en Microsoft Silver Partner status, zijn wij in staat te adviseren in de meest geschikte Cloud-oplossing voor jouw organisatie. Overweeg je over te stappen naar werken in de Cloud? Geen probleem, wij begeleiden het hele proces, van begin tot eind. 

Verzekerd zijn van de juiste oplossing voor jouw organisatie? Neem gerust contact op, wij adviseren graag! 088-6334336 

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.