support icon

Cloud diensten

Je complete werkplek altijd bij de hand.

Werken in de Cloud met onze Online werkplek

Overal en altijd toegang tot je gegevens? Met de online werkplek van Office IT kun je veilig en efficiënt werken in de Cloud. Thuis, op kantoor of op een andere locatie: je gegevens zijn altijd bereikbaar en worden veilig opgeslagen. Dankzij de online werkplek van Office IT bespaar je tijd en heb je altijd de meest actuele gegevens tot je beschikking.

Microsoft 365

Alle Microsoft apps in één omgeving in de Cloud en te benaderen vanaf iedere locatie. Deze oplossing is Ideaal voor teams die samenwerken vanaf verschillende locaties. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar, waarmee je op efficiënte en veilige wijze op afstand kunt samenwerken. Office IT biedt de passende oplossing!

E-mail in de Cloud (hosted exchange)

Overal toegang tot je e-mail, contactpersonen, taken en afspraken? Vanaf elk geschikt apparaat? Dat kan met de hosted exchange e-mail oplossing van Office IT. Snel en eenvoudig en tegen hele lage kosten. Zeer geschikt voor personen die veel onderweg zijn en toch hun e-mail willen kunnen bijhouden.

Online back-up

Prioriteit nr. 1! Een goede, actuele back-up. Office IT heeft een eigen ontwikkelde back-up omgeving met automatische monitoring. Iedere ochtend wordt nog eens gecontroleerd of alle back-ups zijn gemaakt. Dit zorgt voor een extra beveiligingslaag en je bent verzekerd van een betrouwbare en gedegen back-up. Jouw back-up, onze zorg!

Online bewaking

Betrouwbaar en zorgeloos ondernemen? Onze IT Specialisten houden op afstand jouw server en netwerk in de gaten. Met ons eigen monitoringssysteem worden knelpunten op een server of netwerk vroegtijdig gesignaleerd en middels proactief beheer verholpen. Hiermee heb je minder uitval van systemen en een hoger resultaat.

Domeinnaamregistratie en webhosting

Wil je jouw domeinnaam eenvoudig laten registreren of je zoek je een plek voor webhosting? Geen gedoe, gewoon een belletje of een mail sturen naar onze supportafdeling en onze IT specialisten regelen de rest!

Internet verbindingen

Office IT is partner van de grootste providers van Nederland als het gaat om internet aansluitingen. We kunnen door heel Nederland alle verbindingen leveren die beschikbaar zijn op het gewenste adres. Voor de regio Sneek (industrie Hemmen) bieden we zelfs WiFi internet met hoge snelheden en betrouwbaarheid tegen lage kosten.

Eigen servers (virtueel of fysiek)

Met onze eigen Virtual Private Server (VPS) bieden we een flexibel en betrouwbaar alternatief voor je centrale servers. Door te kiezen voor onze server kies je voor een bedrijfszekere ICT- omgeving, die meegroeit met je bedrijf. Zo ben je verzekerd van de laagst mogelijk kosten en 100% bereikbaarheid, zelfs tijdens onderhoud of storing aan hardware. Heb je liever een eigen server op een veilige plek en op afstand bereikbaar? Ook dat kan vanuit ons eigen datacenter.

Vast bedrag per maand

Wie wil dat nu niet, weten waar je aan toe bent? Voor de online diensten gelden vaste maandelijkse tarieven. Ook kun je bij Office IT hard- en software leasen. Zo hoef je geen grote investeringen te doen en zijn je automatiseringskosten inzichtelijk en voorspelbaar. Zo wordt werken in de Cloud wel heel eenvoudig.

Werken in de Cloud met de online diensten van Office IT

  • Zeer betrouwbaar
  • Veilig gegevens delen
  • Vaste, lage maandelijkse kosten
  • Snelle en 24×7 ondersteuning
  • Alles geregeld door 1 partij!

Sinds 1,5 jaar werken wij met online werkplekken van Office IT waarmee wij verzekerd zijn van veilig en flexibel werken. Mede door de recente ontwikkelingen op het gebied van thuiswerken als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 ervaren wij inmiddels de vele voordelen van het werken in de cloud.

Bij een vraag of probleem zijn wij dankzij de goed bereikbare helpdesk van Office IT zo weer op weg!

Jan van Miltenburg - Verno Materieelverhuur BV - Leeuwarden

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric