Online Werkplek van Office IT

Online Werkplek van Office IT

De Online Werkplek van Office IT heeft vele voordelen:

  • Een online werkplek van Office IT is erg voordelig
  • Veilig werken in de Cloud
  • Werken in je vertrouwde omgeving met de programma’s die je dagelijks gebruikt
  • Overal ter wereld kunnen inloggen met al je apparaten
  • Direct voldoen aan de nieuwe GDPR wet

E-mail in de cloud (hosted exchange)

Overal toegang tot je e-mail, contactpersonen, taken en afspraken? Vanaf elke apparaat zoals je telefoon, tablet en uiteraard PC toegang? Dat kan met de e-mail oplossing van Office IT. Snel en eenvoudig en tegen hele lage kosten. Zeer geschikt voor personen die altijd bereikbaar willen zijn en vaak onderweg zijn.

Online backup

Een van de belangrijkste onderdelen, zorgen voor een goede backup. Office IT heeft een eigen ontwikkelde backup omgeving waarbij we elke ochtend controles uitvoeren of de backup’s wel gelopen hebben. Zo ben je er van verzekerd dat je er niet na maanden pas achter komt, net als het nodig is, dat de backup niet werkt. Zeer betrouwbaar en super gemakkelijk.

Online bewaking

Nog meer betrouwbaarheid en minder uitval? Met proactief beheer en bewaking kan veel ellende bespaard worden. Veel toekomstige problemen kunnen vroegtijdig gesignaleerd worden zodat daar de nodige maatregelen voor getroffen kunnen worden. Het resultaat is minder uitval van systemen en een hoger resultaat. Office IT heeft een eigen bewakings- en alarmeringsysteem waarbij we je server of netwerk op afstand in de gaten kunnen houden.

Domeinnaam registratie en webhosting

Uiteraard verzorgen we graag de registratie van je domeinnamen en de hosting van je website. Je hoeft daarbij niet zelf aan de gang in een web portal maar kunt dat gewoon regelen door ons te bellen of een mail te sturen. Wij regelen de rest.

Internet verbindingen

Office IT is partner van de grootste providers van Nederland als het gaat om internet aansluitingen. We kunnen door heel Nederland alle verbindingen leveren die beschikbaar zijn op het gewenste adres. Voor de regio Sneek (industrie Hemmen) bieden we zelfs WiFi internet met hoge snelheden en betrouwbaarheid tegen lage kosten.

Eigen servers (virtueel of fysiek)

Met onze eigen Virtual Private Server (VPS) bieden we een flexibel en betrouwbaar alternatief voor je centrale servers. Door te kiezen voor onze server kies je voor een bedrijfszekere ICT- omgeving, dat meegroeit met je bedrijf. Zo ben je verzekerd van de laagst mogelijk kosten en 100% bereikbaarheid: zelfs tijdens onderhoud of storing aan hardware. Maar heeft u liever uw eigen hardware op een veilige plek en op afstand bereikbaar? Ook dat kan vanuit ons eigen datacenter.

Vast bedrag per maand

Wie wil dat nu niet, weten waar je aan toe bent. Voor de online diensten gelden vaste maandelijkse tarieven. Ook kun je bij Office IT hard- en software leasen. Zo hoef je geen grote investeringen te doen en zijn je automatiseringskosten inzichtelijk en voorspelbaar.

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.