Jobz On: dé allround arbeidspartner voor werkzoekenden en werkgevers!

Jobz On: dé allround arbeidspartner voor werkzoekenden en werkgevers!

Jobz On werkt samen met Office IT

Jobz-on heeft een breed aantal bedrijfsactiviteiten, waarbij de kern zit in het vinden van de juiste match tussen opdrachtgevers en werkzoekers. Zij helpen werkzoekenden aan een passende baan. Ook bieden zij JobSwitch, een traject waarbij ze verder kijken dan alleen een zoekprofiel.

Jobz-on is toegankelijk, flexibel, no-nonsense en gedreven.

De oprichting vond plaats in 2011, door Helle Koning-Kruitwagen en Janet van der Horst-Jansen. Helle en Janet hebben beide tientallen jaren ervaring in de uitzendbranche. Ze startten Jobz-on in een voormalig veehandelaars-café aan het Veemarktplein in Sneek. Een arbeidsbureau met een eigen stijl en visie. Persoonlijk, betrokken, informeel en no-nonsense.

“We zijn erg gericht op het persoonlijke contact zowel met onze opdrachtgevers, werkzoekenden, uitzendkrachten als met elkaar. Het team bestaat uit echte mouwopstropers die met veel plezier aan het werk zijn, ieder met zijn eigen inbreng en expertise.”

Een moderne arbeidspartner die haar eigen diversiteit tot een eenheid heeft gesmeed.

In de loop van de jaren groeide het team. Na zorgvuldige selectie en de juiste mensen op de juiste plekken bestaat het team nu uit acht medewerkers.  Het Jobz-on team signaleerde nieuwe behoeftes en reageerde hier op. Zo ontstond onder andere het Werkenbij-concept waarmee de employer branding tot uiting wordt gebracht door middel van een exclusief wervingskanaal. Uiteindelijk is Jobz-on uitgegroeid tot een moderne allround arbeidspartner die haar eigen diversiteit tot een eenheid heeft gesmeed. Initiërend en flexibel. Efficiënt en informeel. Korte lijnen. Compact en toegankelijk.

Een ICT bedrijf in Sneek dat bij ons past

“Office IT verzorgt de inrichting en het beheer van onze (online) werkomgeving, zodat wij zorgeloos en veilig kunnen werken. Al vanaf het begin werken wij samen en zijn tot op de dag van vandaag erg tevreden. Vooral de persoonlijke en toegankelijke benadering van Office IT is erg fijn. Lopen we tegen een probleem aan, dan kunnen we makkelijk contact opnemen, waarna zij vaak snel met een praktische oplossing komen.”

 

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.