support icon

IT Beheer

Je IT altijd op orde met onze slimme IT beheermodule.

Van preventief onderhoud tot netwerkbeheer

Zorgeloos ondernemen begint met een betrouwbare digitale omgeving. De unieke IT beheermodule van Office IT zorgt 24/7 voor het beheren en monitoren van je apparatuur. Van preventief onderhoud tot aan netwerkbeheer: voor een vast maandbedrag verzorgen onze IT specialisten het volledige IT beheer van je organisatie en ben je verzekerd van een snelle, betrouwbare en veilige IT omgeving.

Doet zich onverhoopt een probleem voor? Dan zorgt onze adequate helpdesk voor een passende oplossing!

Dankzij onze centrale locatie in Friesland kunnen wij meestal binnen 1 uur op locaties zijn binnen de regio Sneek, Leeuwarden, Heerenveen en Bolsward. Je (bedrijfs)gegevens zijn veilig bij ons. Lees erover in onze privacyverklaring.

 

 

Klassieke automatisering

Het uitbesteden van IT beheer zorgt voor betere prestaties van je netwerk en continuïteit van je bedrijfsvoering. Met onze eigen monitoringssysteem kun je rekenen op vakkundig onderhoud en continue monitoring van je netwerk en snelle assistentie bij storingen.

Aanschaf hard- en software

Office IT beheer biedt hard- en software voor ieder budget. We zijn partner van onder andere HP, Dell en Microsoft en hebben scherpe tarieven voor merken als Samsung, Philips, Acer en Asus.

Door efficiënte samenwerkingsverbanden met distributeurs kun je rekenen op scherpe prijzen en een snelle levering. Of het nu gaat om laptops, printers, netwerkapparatuur of WiFi oplossingen:

Office IT heeft passende hard- en software voor jouw organisatie. Beperkt budget? We hebben een ruim assortiment jong gebruikte, A-kwaliteit hardware voor gereduceerde prijzen.

Benieuwd naar het actuele aanbod voor IT beheer? Neem contact op voor meer informatie.

Samenwerken tussen diverse locaties

Samenwerken tussen diverse bedrijfslocaties zonder in te boeten aan veiligheid? Kies dan voor een VPN (Virtual Private Network) verbinding. Met deze beveiligde internetverbinding wordt samenwerken eenvoudig en toegankelijk.

Flexibele stand-by omgeving

100% zekerheid hebben over de beschikbaarheid van je systemen? Voor een vast maandbedrag levert Office IT een flexibele stand-by oplossing via een fysiek computersysteem of via internet. Met deze oplossing is minimale downtime en maximale bedrijfscontinuïteit gegarandeerd.

Camerabewaking: jouw bedrijfspand op afstand in de gaten houden 

Wil je jouw (bedrijfs-)pand op afstand in de gaten houden? Met behulp van onze voordelige camerabewaking systemen is dat zeer eenvoudig.

Middels een app log je in en bekijken je wat er gebeurd (is) in en rondom jouw gebouw. Meer weten over camerabewaking? Klik dan hier.

IT Security

We leven in een tijd waarin organisaties steeds meer gebruik maken van digitale processen. Met deze technologische vooruitgang groeit ook het risico op cyberbedreigingen. Het MKB lijkt een steeds populairder doelwit te worden voor cybercriminelen. Het is noodzakelijk om een goede en krachtige bescherming op te bouwen tegen deze digitale dreigingen.

Office IT is Gold Partner van ESET. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat onze expertise te combineren met de securitykennis van ESET en zo complete securityoplossingen voor het MKB te leveren. Bekijk wat het inhoud om ESET Gold Partner te zijn en hoe Office IT kijkt naar IT-security en gegevensbescherming.

We hebben diverse oplossingen beschikbaar om jouw IT Infrastructuur optimaal te beveiligen tegen digitale dreigingen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric