support icon

IT Beheer

Je IT altijd op orde met onze slimme IT beheermodule.

Van preventief onderhoud tot netwerkbeheer

Zorgeloos ondernemen begint met een betrouwbare digitale omgeving. De unieke IT beheermodule van Office IT zorgt 24/7 voor het beheren en monitoren van je apparatuur. Van preventief onderhoud tot aan netwerkbeheer: voor een vast maandbedrag zorgen we voor het volledige IT beheer van je organisatie en ben je verzekerd van een snelle, betrouwbare en veilige IT omgeving. Doet zich onverhoopt een probleem voor? Dan zorgt onze adequate helpdesk voor een passende oplossing! Je (bedrijfs)gegevens zijn veilig bij ons. Lees erover in onze privacyverklaring.

Klassieke automatisering

Het uitbesteden van IT beheer zorgt voor betere prestaties van je netwerk en continuïteit van je bedrijfsvoering. Met onze eigen monitoringssysteem kun je rekenen op vakkundig onderhoud en continue monitoring van je netwerk en snelle assistentie bij storingen.

Aanschaf hard- en software

Office IT biedt hard- en software voor ieder budget. We zijn partner van onder andere HP, Dell en Microsoft en hebben scherpe tarieven voor merken als Samsung, Philips, Acer en Asus. Door efficiënte samenwerkingsverbanden met distributeurs kun je rekenen op scherpe prijzen en een snelle levering. Of het nu gaat om laptops, printers, netwerkapparatuur of WiFi oplossingen: Office IT heeft passende hard- en software voor jouw organisatie. Beperkt budget? We hebben een ruim assortiment jonggebruikte, A-kwaliteit hardware voor gereduceerde prijzen. Benieuwd naar het actuele aanbod? Neem contact op voor meer informatie.

Samenwerken tussen diverse locaties

Samenwerken tussen diverse bedrijfslocaties zonder in te boeten aan veiligheid? Kies dan voor een VPN (Virtual Private Network) verbinding. Met deze beveiligde internetverbinding wordt samenwerken eenvoudig en toegankelijk.

Flexibele stand-by omgeving

100% zekerheid hebben over de beschikbaarheid van je systemen? Voor een vast maandbedrag levert Office IT een flexibele stand-by oplossing via een fysiek computersysteem of via internet. Met deze oplossing is minimale downtime en maximale bedrijfscontinuïteit gegarandeerd.

Tevreden klanten

1376

Klanten beoordelen ons met een

8,6 / 10

ICT professionals bij u in de buurt

6

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric