Het ICT bedrijf in de regio Noord-Holland

IT-Werkplekbeheer

Het ICT bedrijf in de regio Noord-Holland

IT-Werkplekbeheer

Office IT: het ICT bedrijf in de regio Noord Holland

Op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in Noord-Holland? Office IT is het ICT bedrijf voor automatisering binnen het MKB. Office IT staat voor het leveren van ICT diensten, volledig aangepast aan de wensen binnen een organisatie. ICT diensten op maat!

Betrouwbare en veilige IT is essentieel voor MKB-bedrijven. Ons bedreven, jonge team verzorgt alle zaken die nodig zijn om de IT infrastructuur binnen jouw bedrijf optimaal te laten functioneren.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Stefan Ooms - Online Diensten

Office IT

Onze diensten bestaan uit:

  • Online diensten: betrouwbaar en veilig werken in de Cloud
  • IT Beheer: ICT zaken altijd op orde dankzij beheer door onze IT specialisten
  • IT Advies: onze IT specialisten denken mee en verzorgen een oplossing op maat
  • VoIP: telefonie als geïntegreerd onderdeel van de IT infrastructuur
Office IT Bedrijfswagen

Samenwerken op basis van vertrouwen

We bespreken de verwachtingen over en weer, zodat het duidelijk is wat de wensen zijn en wat wij, als ICT-dienstverlener, kunnen bieden. Uiteraard worden deze afspraken vastgelegd, zodat alles helder en transparant is en blijft.

Wat voorop staat bij Office IT en echt de basis vormt van onze dienstverlening is ons doel om jouw IT-bedrijfsomgeving zo optimaal mogelijk te laten werken voor jouw bedrijf. Wij streven ernaar dat het technische aspect van onze dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.

Wat maakt Office IT dan anders? Dat is het werken op basis van vertrouwen en persoonlijk contact. Een vast contactpersoon, maar ook collega’s die zo het stokje kunnen overnemen als dit nodig is. Altijd een bekend gezicht en persoonlijke en betrouwbare dienstverlening.

Persoonlijk ICT bedrijf in Noord-Holland met dienstverlening op maat!

Zoek niet verder als je op zoek bent naar een ICT bedrijf met persoonlijke en betrouwbare service in de regio Noord-Holland. Met Office IT haal je een partner in huis die met je meedenkt en zorgt dat IT voor je werkt. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze IT specialisten vertellen je er graag over.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Wij werken voor