support icon

IT Consultancy

Alles uit je IT halen? Wij voorzien je van professioneel IT advies.

ICT advies op maat

Je ICT naadloos aansluiten bij de wensen en doelstellingen van jouw organisatie? Office IT biedt professioneel IT advies en zorgt ervoor dat je automatisering perfect aansluit bij je bedrijfsprocessen.

Van adviesgesprek tot projectmanagement

Of het nu gaat om een eenmalig adviesgesprek of het managen van volledige projecten: de consultants van Office IT helpen je jouw IT uitdagingen te doorgronden. Wij adviseren over passende oplossingen, ongeacht de omvang van je bedrijf of de branche waarin je opereert.

Technische consultancy

Concreet technisch IT advies in begrijpelijke taal; daar streven we naar. Wij vertalen slimme, moderne ICT oplossingen in resultaatgerichte inzet. Wij bieden diverse mogelijkheden als het gaat om technisch IT advies: van het delen van informatie over technische mogelijkheden tot aan het fungeren als sparringspartner voor je IT specialisten. Onze consultants zijn gediplomeerd voor MCP, MCSA en MCSE voor Microsoft Windows, Linux Certified Engineer en Oracle Certified Professional (OCP).

IT advies bij overname of fusie

Een overname of fusie betekent een grote impact op je organisatie. Office IT ondersteunt door vakkundig IT advies en ondersteuning. Een overname of fusie is hét uitgelezen moment om je IT kritisch te beoordelen. Wij doorgronden efficiënt de vernieuwde automatiseringsbehoefte en stellen een passend advies voor je op. Concreet, betaalbaar én in begrijpelijke taal.

Tevreden klanten

1376

Klanten beoordelen ons met een

8,6 / 10

ICT professionals bij u in de buurt

6

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric