De Securityscan van Office IT

De Securityscan van Office IT

Nog geen tijd gehad voor de nieuwe privacywetgeving AVG/GDPR Overweeg een securityscan?

Wat wordt er van mij verwacht? Hoe zit het met de veiligheid? Wat moet ik nu op papier zetten? Allemaal vragen waar je als ondernemer helemaal niet op zit te wachten. Maar ja, je moet er wel mee aan de slag; wellicht met een securityscan.

De privacywetgeving zegt dat je passende maatregelen moet hebben genomen om data lekkage te voorkomen. Maar wat zijn passende maatregelen? Office IT heeft een securityscan ontwikkeld waarbij we alle computers, laptops, printers, netwerkapparatuur etc. nalopen zodat je een goed beeld krijgt waar de risico’s liggen en welke maatregelen je kunt treffen om die risico’s zo laag mogelijk te maken. We komen bij je langs, gaan aan het werk en werken onze bevindingen uit in een overzichtelijk rapport compleet met adviezen die we samen met je gaan bespreken.

Hoe regel ik een securityscan bij Office IT?

De kosten voor een security scan met advies zijn sterk afhankelijk van het soort en aantal apparaten en is er al vanaf € 99,- excl. BTW. Voor een afspraak of offerte kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via sales@officeit.nl of via 088-6334334. Naast de securityscan kunnen wij ook uw netwerk- en systeembeheer regelen en overnemen als dit wenselijk is.

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.