Continuïteit in onzekere tijden met de online werkplek van Office IT

Continuïteit in onzekere tijden met de online werkplek van Office IT

Continuïteit binnen bedrijven onder druk

Gezien de actualiteiten kan de continuïteit binnen een bedrijf onder druk komen te staan. Uitval van personeel, minder/geen sociale interacties of andere (opgelegde) maatregelen. Het kan zomaar zo zijn dat er ineens een groot deel van een bedrijf stil komt te liggen.

Eenvoudig thuis werken met de online werkplek van Office IT.

Gelukkig zijn er sommige functies binnen een bedrijf niet locatieafhankelijk, als er maar toegang is tot de juiste middelen/gegevens. Hiermee is een deel van de continuïteit te waarborgen. Met een online werkplek kun je onbezorgd thuis werken. Je hebt altijd toegang tot je programma’s en gegevens. Een online werkplek is een veilige, digitale werkomgeving waar gegevens altijd en overal beschikbaar zijn. Gebruik je ook VoIP, dan is het zelfs mogelijk om je zakelijke nummer vanuit huis te beantwoorden, zonder het gebruik van privénummer. Hiermee organiseer je eenvoudig continuïteit binnen je bedrijf in onzekere en onrustige tijden.

 

WERKEN IN DE CLOUD

De online werkplek van Office IT:

✅   Kostenbesparend door inrichting en beheer op afstand

✅   Bedrijfsgegevens altijd veilig door beheer in ons datacenter

✅   Data altijd en overal beschikbaar

✅   Efficiënt en effectief online samenwerken

✅   Automatische backup en beheer

Wil je personeel laten thuis werken en heb je meer informatie of ondersteuning nodig? Neem gerust contact op. ☎️   088 – 633 4334

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.