We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Eindelijk is het zover. Na ongeveer een maand hard werken kunnen we met trots melden dat we verhuisd zijn naar onze nieuwe stek op de Smidsstraat 21 te Sneek. Er moet nog wel e.e.a. gebeuren maar dat zal de aankomende maanden plaatsvinden.

Waarom hebben we gekozen voor deze nieuwe plek?
• Meer ruimte, ons nieuwe kantoor is ruim 2x groot. Door de groei van de afgelopen jaren werd het wat krapper op onze oude locatie.

• Ruimte voor, zoals wij het gaan noemen, een “Experience-room”. Veel van de online diensten zijn ontastbaar en we willen graag onze klanten de gelegenheid bieden vooraf de clouddienst te ervaren. Verder zullen we er nieuwe hardware en technische ontwikkelingen kunnen laten zien en kunnen er ook direct spullen worden aangeschaft en meegenomen.

• Het hebben van een inpandig eigen server ruimte. Voor al onze online diensten huren we in 2 verschillende datacenters ruimte in. Daar komt nu een 3e bij zodat we onze diensten nog beter en veiliger kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we ruimte aan voor andere ondernemers om servers bij ons te kunnen plaatsen. Het pand is namelijk zwaar beveiligd en we beschikken over alle noodstroom en backup voorzieningen.

Uiteraard gaan we deze mooie stap niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar daar later meer over!

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.