Klacht nr. 1 op campings: slechte wifi.

Klacht nr. 1 op campings: slechte wifi.

Ieder seizoen weer problemen met je wifi-netwerk? Veel klagende gasten? Wij hebben de oplossing!

Er is altijd en overal vraag naar wifi. Campinggasten willen de mogelijkheid hebben om e-mails te behandelen, Whatsapp en Social media te volgen en soms even te Netflixen. Campingeigenaren willen graag goede wifi kunnen bieden. In de praktijk blijkt dit vaak erg lastig. Slechte wifi is een van de meest gehoorde klachten van campinggasten. Campingeigenaren weten vaak niet wat ze eraan kunnen doen. Een gemiste kans want er zijn genoeg mogelijkheden om een wifi-netwerk met voldoende dekking te bieden.

Oplossingen op maat

Wij denken mee in oplossingen op maat. Iedere camping en iedere campingeigenaar is uniek en heeft een eigen behoefte met betrekking tot wifi. We zien vaak dat er grote investeringen zijn gedaan die niet het gewenste resultaat leveren, met veel frustratie en ergernis als gevolg. Dit is niet nodig! Wij denken mee en bekijken hoe we de huidige situatie kunnen verbeteren. 

Er is altijd een oplossing: van een kleine aanpassing tot een compleet nieuw netwerk met veel mogelijkheden met betrekking tot beheer en monitoring. Vaak kunnen wij na een blik op de camping al inschatten waar de verbeterpunten liggen. Laat ook eens een vrijblijvend advies opstellen! Neem hier contact op.

Meer weten over onze wifi-oplossing? Download hier meer informatie.

 

Ook een Office IT wifi-netwerk op jouw camping?

Wil jij ook vrijblijvend advies over optimalisatie van het wifi-netwerk op jouw camping? Contact opnemen kan via 088-6334334 of sales@officeit.nl. Vraag naar Stefan Ooms of Nick Betgem

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.