Security scan

Betrouwbaar en nauwkeurig
Security check

Office IT 365

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Online Diensten - Microsoft 365

Meer en meer merk je hoe de digitale wereld unieke kansen biedt voor jouw bedrijf. Met mogelijkheden om onder andere je diensten online aan te bieden en online te communiceren haal je meer uit je bedrijf. Tegelijk brengt het ook de nodige cyberrisico’s met zich mee. Zaak om deze risico’s voor te zijn en de situatie doorlopend in de gaten te houden. Dat kan met een security scan van Office IT.

Meer info?

Neem contact op met Stefan Ooms en we bespreken de mogelijkheden

Stefan Ooms - Online Diensten

Investeer in goede infrastructuur

Onze betrouwbare en nauwkeurige security scan

Voor het online aanbieden van producten en diensten is het essentieel dat de IT-infrastructuur van je bedrijf goed is ingericht. Een snelle verbinding en heldere online instructies zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zowel medewerkers als klanten weten waar ze terecht kunnen. Door te investeren in een goede infrastructuur die een grote hoeveelheid data kan dragen, kun je een online dienstverlening van hoge kwaliteit leveren.

Dat betekent tegelijk dat het ook zeer raadzaam is om te investeren in cybersecurity. Online werken is helaas onlosmakelijk verbonden aan het risico op cyberaanvallen. Daarom bevelen we je onze security scan aan. Met deze scan kun je nauwkeurig achterhalen of de IT-infrastructuur van je bedrijf volledig vrij is van risico’s. Zijn er dreigingen te bespeuren, dan kunnen we snel handelen met onze oplossingen voor IT-security. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden om de security scan te implementeren waarna we zorgen voor een optimale en betrouwbare uitvoering.

IT security
Business Standard - MS 365

Maximaal vertrouwen

Een veilige IT-omgeving

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet altijd goed weet wat nodig is om de digitale wegen binnen je bedrijf optimaal te beveiligen. Tegelijk wil je er het maximale uithalen. Onze specialisten staan klaar om je hierin te ondersteunen. We voeren de installatie van de security scan vakkundig uit, zodat je kunt rekenen op een betrouwbaar en nauwkeurig resultaat.

Ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van IT-beheer en -security. Terwijl jij je kunt focussen op de prioriteiten binnen je bedrijf, zijn wij op de achtergrond aanwezig om de IT-infrastructuur te monitoren en te beschermen tegen risico’s.

Wij werken voor

Doe de scan!

Security scan van Office IT

Wil je dat de digitale omgeving van je bedrijf voor klanten en medewerkers te allen tijde veilig is? Maak gebruik van onze security scan die doorlopend in de gaten houdt of er cyberrisico’s op de loer liggen. We helpen met de installatie en het beheer, zodat je altijd kunt rekenen op een betrouwbare werking. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord met informatie en advies.

MEER INFORMATIE ->

Kies ook voor efficiënter werken in de cloud.

Heb je vragen over [DIENST] of een ander IT vraagstuk? Neem dan gerust contact op.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!