Gegevensbescherming voor het MKB – Gratis e-book!

Gegevensbescherming voor het MKB – Gratis e-book!

Gegevensbescherming voor het MKB – Gratis e-book!

We leven in een tijd waarin organisaties steeds meer gebruik maken van digitale processen. Met deze technologische vooruitgang groeit ook het risico op cyberbedreigingen. Het MKB was eerst niet echt het doelwit van cybercriminelen. Inmiddels is dit veranderd. Cybercriminelen worden slimmer en regelgeving strenger. Het is noodzakelijk om een goede en krachtige bescherming op te bouwen tegen deze digitale dreigingen.

Wist je dat:
  • 22% van het MKB het afgelopen jaar doelwit was van cyberaanvallen;
  • 41% zelfs meerdere keren is getroffen door cyberaanvallen;
  • meer dan 50% van het MKB denkt dat zijn/haar onderneming niet interessant is voor cybercriminelen;
  • meer dan 50% van het MKB zegt voldoende securitymaatregelen te hebben getroffen?
ESET, onze kennispartner op het gebied van IT-security

Office IT is Gold Partner van ESET. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat onze expertise te combineren met de securitykennis van ESET en zo complete securityoplossingen voor het MKB te leveren.

ESET Nederland is de kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

Benieuwd naar waar je als ondernemer rekening mee moet houden op het gebied van gegevensbescherming? Download hier het gratis e-book Gegevensbescherming voor Dummies en verklein de securityrisico’s voor jouw bedrijf.

Dit boek helpt:

  • bij het begrijpen van het huidige dreigingslandschap;
  • manieren te vinden om uw bedrijf te beschermen;
  • de impact van een datalek te minimaliseren.

Heb je het e-book doorgelezen en ben je benieuwd wat dit betekent voor jouw organisatie? Het team van Office IT helpt je graag verder met al jouw vragen op het gebied van IT-security.

Neem gerust contact op.

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.