Energie Inspectie Friesland: Dé onafhankelijke partij voor advies in vastgoed verduurzaming!

Energie Inspectie Friesland: Dé onafhankelijke partij voor advies in vastgoed verduurzaming!

Energie Inspectie Friesland is 3 jaar geleden opgericht aan de keukentafel door Martijn van der Harst. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf met 10 medewerkers. Ze zijn gevestigd in het mooie Crystalic Business Park in Leeuwarden en hebben een grote naamsbekendheid in Friesland, maar ook daarbuiten.

Maar wat doen ze bij Energie Inspectie Friesland precies?

Energie Inspectie Friesland is één van de weinige gecertificeerde bedrijven die maatwerkadvies mogen geven over het verduurzamen van vastgoed. Dit doen ze voor zowel particuliere woningen en woningen van woningcorporaties, als voor bedrijfspanden. Daarbij kennen ze tevens energielabels toe, voorzien ze woningen van een Energie-Index en maken ze warmtebeeld opnames van panden.

Martijn: “Voor onze energiescans verzamelen wij enorm veel data welke, met het oog op de nieuwe AVG / GDPR wetgeving, veilig moet worden opgeslagen. Daarnaast hadden wij nog meer wensen op IT gebied.In Office IT vonden wij een betrouwbare, transparante partij met een goede bereikbare helpdesk en oplossingsgerichte medewerkers met de juiste hands-on mentaliteit. Nu kunnen wij een stuk efficiënter werken wat tijd en geld bespaard”.

 

 

Met dank aan Martijn van der Harst

 

Meer info?

Neem contact op met Nick, hij vertelt je graag over de mogelijkheden.