support icon

Ben je die rommelige werkplek helemaal zat? Kabelmanagement van Office IT is de oplossing!

19 maart 2021

Is de inrichting van jouw kantoor toe aan verbetering en zijn de kabels niet netjes weggewerkt? Wil je graag een overzichtelijke, frisse, efficiënt en professioneel ingerichte werkplek? Lees dan even verder. Kabelmanagement en werkplekinrichting van Office IT biedt de oplossing!

Velen zullen zich herkennen in onderstaande situatie:

Je hebt je eerste kop koffie nog niet op en bent al drie keer gestruikeld over de kabel die al weken geleden weggewerkt zou worden. Ergernis!

Gelukkig, je hebt je bureau bereikt. Even je benen strekken…oh nee, dat kan niet, er hangt een bos kabels die daar is weggewerkt. Wacht, niet bewegen! Je trekt bijna een kabel los. Helaas, te laat. Je beeldscherm valt uit…oeps…welke kabel hoort daar nu bij? Je vraagt hulp aan je collega die wel handig is met dat computergebeuren. Natuurlijk komt hij even helpen.

Met de beste bedoelingen duikt hij onder je bureau en zoekt de losgetrokken kabel.

Hij vraagt je om even aan de kabel van je beeldscherm te trekken, zodat hij kan ontdekken welke kabel er nu precies los geschoten is. Mooi, dat is ook weer opgelost. Je collega komt weer onder het bureau vandaan. Onder het stof, want de schoonmaakster waagt zich er al lang niet meer aan, dat hoekje met al die ingewikkelde kabels. Herkenbaar? Op zo’n werkplek wil je natuurlijk niet werken.

rommelige werkplek

Gelukkig is er een oplossing!

Office IT zorgt ervoor dat je snel weer aan een opgeruimd bureau kan werken. Een werkplek met kabels netjes weggewerkt is veiliger, minder gevoelig voor storingen en het staat ook nog eens opgeruimd en representatief.

Een georganiseerde werkplek heeft veel voordelen:

  • Het staat representatief en professioneel
  • Medewerkers houden hun werkplek eerder opgeruimd
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Minder storingsgevoelig
  • Veiliger!

Wil je ook een strak ingerichte werkplek?

De techneuten van Office IT zijn gespecialiseerd in het efficiënt inrichten van kantoren en werkplekken. Ze letten op alle details en richten een werkplek in op snelle en professionele wijze. Er wordt verder gekeken dan alleen het ordenen van kabels, het hele plaatje wordt meegenomen. Staat apparatuur op de juiste plek? Zijn er voldoende aansluitingen voor een netwerk en elektra? Zijn er voldoende geschikte kabels en zijn deze op juiste wijze aangesloten?

Wil je ook een efficiënte en professionele werkplek? Met een paar kleine aanpassingen kom je al een heel eind. Onze specialist op het gebied van kabelmanagement geeft er graag advies over! Neem gerust contact op. Tel: 088 633 43 34 of via e-mail: sales@officeit.nl.

opgeruimde werkplek

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis nieuws en aanbiedingen.

Created by Wefabric