support icon

Telefonie

Telefonie als geïntegreerd onderdeel van je IT.

Betrouwbare & flexibele telefonie

Of het nu gaat om mobiele telefonie of bellen via internet: Office IT is je betrouwbare partner als het gaat om telefonie. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zorgen we ervoor dat je telefonie functioneert als een geintegreerd onderdeel van je IT.

VoIP

Voice over IP (VoIP) is de meest flexibele, moderne en uiterst veelzijdige mogelijkheid op het gebied van telefonie. Bellen over internet is niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar en veilig. VoIP biedt talloze mogelijkheden, denk aan integratie met videobellen, videobewaking, intercom en conference calling. Benieuwd of bellen via internet de beste oplossing is voor jouw organisatie? Neem dan contact op!

Mobiele telefonie

Wanneer het gaat om mobiel bellen is een goede bereikbaarheid en internationale dekking van essentieel belang. Office IT werkt nauw samen met betrouwbare partners. Zo profiteer je van de voordelen van Office IT én ben je zeker van de scherpste aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie.

Tevreden klanten

800+

Klanten beoordelen ons met een

8,4 / 10

ICT professionals bij u in de buurt

6

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Je digitale infrastructuur verbeteren? Op zoek naar meer efficiëntie of betrouwbare IT ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij werken onder andere voor

Created by Wefabric